Aktywne Wpisy

krucjan +381
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem

źródło: temp_file2094324363471669633
Pobierz
Raisei-chan +37
co za k---a beznadziejny mood
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu

źródło: 1bf3845487b2473941e667bab8aab950
Pobierz
#telewizory
@baker99: https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-led-qe55ls03b-frame-qled-tv-2022
ja j---e jaka podwyżka
Natomiast jeżeli się na niego zdecydujesz to polecam się spieszyć, cashback jest ograniczony do 5mln zł więc dadzą go tylko na 2500 telewizorów. Przy tej cenie ludzie się na niego rzuca, bo jest
W Sony na ogromny plus zasługuje system, Google tv jest mega intuicyjny i na tym telewizorze nie będzie żadnego problemu z działaniem, obraz w większości przypadków trzeba lekko skorygować, ale będzie dobrze
Pojawi się niebieski ekran, na dole po lewej masz liczbę godzin i następna liczba to ilość wlaczen telewizora.