Aktywne Wpisy
ZuluScout +520
#paryz2024 Tak się fajnie bawili. Naśmiewali się z katolicyzmu robiąc swoje karykatury z tymi człekopodobnymi tęczowymi stworkami. Dlaczego przy okazji nie zrobili sobie beki z islamu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
RedBulik +81
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Zapraszam do pierwszej częśći relacji video z podrózy rowerowej z Krakowa do Rzymu!
Wstęp spokojny, więcej będzie się działo w kolejnych częściach.
Jeszcze oswajam się z kamerą, jeśli macie jakieś sugestie co poprawić w kolejnych produkcjach to dajcie znać w komentarzu.
Po więcej relacji z wypadów bikepackingowych i zawodów ultra zapraszam do śledzenia mojego tagu #gravelove
#rowerowyrownik #rower #gravel #bikepacking
Skrypt | Statystyki
Link do niezbyt starannie planowanej trasy jest w opisie filmu na youtube. Na stravie mozna znaleźcć trasy z kazdego
Tylko popracuj nad dźwiękiem. ( Jakiś mały dopinany mikrofon załatwiłby sprawę)
Do gopro chyba nie jest łatwo podłączyć mikrofon zewnętrzny który sprawdzi się na rowerze.
Na następne produkcje spróbuję kupić lepsze etui wyciszające wiatr i jechać wolniej gdy mówię.
Pakowanie roweru poszło w sumie gładko.
Poszedlem do sklepu rowerowego i powiedzieli żebym przyszedł dzień poźniej i będą mieli dla mnie pudło. W sklepie z porcelaną dostałem coś w stylu folii