Wpis z mikrobloga

ROZDAJO
Witam wszystkich. Jako, że lubię społeczność wykopu to mam dla was 2 bileciki na gale FAME MMA 16. Bilety na moim sektorze, więc dobrze by było jakbyś mi kibicował :) Jedna osoba wygrywa 2 bilety, żebyś mógł wziąć mamę, tatę, siostrę albo brata. Dziewczyny wiem, że nie masz, ale jeśli jakimś cudem masz to też możesz wziąć. Bilety nie są imienne i pozwalają wejść bez kolejki. Losowanie we wtorek o godzinie 21:37.
Zasady:
-plusujesz wpis
-zielonki nie biorą udziału
-bierz udział tylko jeśli możesz zjawić się na gali 5 listopada w Gliwicach
-followka możesz zostawić tu INSTAGRAM

#rozdajo #famemma #mirkorandom
szymool - ROZDAJO
Witam wszystkich. Jako, że lubię społeczność wykopu to mam dla was...

źródło: comment_166713039014DfV3d9agC6PtTi2ODcx6.jpg

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
@szymool WAŻNE! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisz na pw do użytkownika @Wojtas_The_Smieciarz i poproś go, żeby Ci wysłała nagranie z wizyty u divy, która go wyrzuciła jak się nie mógł spuścić podczas seksu i zwyzywala go od impotenta.

WARTO jeśli chcesz wygrać z Roksysynem.
Później wystarczy porównać głos owej divy ze spotkania z telefonem, który wykonał Faustyn do mamy, zaraz po tej aferze. POWODZENIA!
  • Odpowiedz
@szymool:

Jak tam masz konto i dodasz do "ulubionych", to będziesz widział nawet jak jest wyłączone. Podejrzewam, że Polak mógł jej powiedzieć, żeby wyłączyła na czas Fame, tak jak zawsze robi, gdy ma walczyć Polak. Może być inba jak Cię zobaczy w drzwiach i pozna po twarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale chociaż wejść z jakąś ukrytą kamerką, przywitać się, zapytać o serwis i podziękować. Albo
  • Odpowiedz