Wpis z mikrobloga

Mirki czy ktoś wie czy pilot od LG OLED CX będzie działał z C11? Ten od C11 to takie gówno że szkoda gadać, po roku wygląda tragicznie, wszystko się pościerało i przyciski trzeba wciskać ze znaczną siłą żeby w ogóle zaskoczyły. Myślę żeby kupić ten od CX, tylko nie wiem czy zadziała.
#lg #oled #telewizory
  • 5
@MaksymMaksymowicz: Dzięki za info, zgłosiłem, mam nadzieję ze ta poprawiona wersja jest faktycznie lepsza niż to dziadostwo. Po roku używania wygląda i działa znacznie gorzej niż pilot od mojego poprzedniego szajsunga który ma już z 7 lat na karku.
@electroN: Mam C11 i mam to samo (chociaż przyciski się nie starły) ale trzeba wciskać coraz to mocniej. A w sypialni samsung 10 letni i pilot oryginalny działa jak nowka.

Na dodatek nie mogę go sparować z dekoderem UPC. Kiedyś się udało ale najwidoczniej znowu się coś #!$%@?.

Daj znać czy uznali ci reklamacje :)
@Yetoslav: Dzwonił dzisiaj typ z LG, wyślą mi nowego pilota, starego mam zutylizować bo nawet go nie chcą. Mam tylko nadzieję że to będzie jakaś poprawiona wersja, bo ten to dziadostwo wręcz niespotykane, tak wyglądał po pół roku używania, teraz wszystkie klawisze dookoła rolki nie mają już nawet śladu oznaczeń. Co do dekodera UPC, wywal to cholerstwo i załatw sobie kartę CI.
Pobierz electroN - @Yetoslav: Dzwonił dzisiaj typ z LG, wyślą mi nowego pilota, starego mam z...
źródło: comment_1667258356QzKPkKdVb64XpSzqAOsQwH.jpg