Aktywne Wpisy
wieszjo +742
10 PLUSÓW POD TYM WPISEM = 1 KOD PPV DLA WYKOPKÓW ( ͡° ͜ʖ ͡°) np 100 plusów = 10 kodów ppv
@Bezi77 To już tradycja przed galami PRIME. Na ostatnich galach akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja trwa do momentu aż @Bezi77 nie powie stop :) Ostatnio oskubaliśmy @Bezi77 na 34 kody PPV = 1360 zł, na ile tym razem oskubiemy? (
@Bezi77 To już tradycja przed galami PRIME. Na ostatnich galach akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja trwa do momentu aż @Bezi77 nie powie stop :) Ostatnio oskubaliśmy @Bezi77 na 34 kody PPV = 1360 zł, na ile tym razem oskubiemy? (
przegro_pisarz +110
Ale mnie #!$%@?ą ludzie w robocie( na stacji benzynowej robię) z tym nowym paliwem. Codziennie " a na mój samochód będzie jeździć?"( Oczywiście żadnych danych nie poda), " jak mam auto z: 2018,2017, 2014 to mogę tankować to nowe?". Wczoraj mnie z kolegą babka #!$%@?ła, przyjechała Skodą fabią I pyta nas: " mój samochód może tankować 98 bo nigdy nie tankowałam i nie wiem czy to będzie szok dla silnika?" Mówię że
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link