Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
#famemma
@Cztero0404: jak ci chłopy napisali czemu ma męski wygląd twarzy to się zesrałeś i wyzywasz ich od toksyków.
Są faceci co mają baby face, są kobity co mają męskie twarze.
Komentarz usunięty przez autora
@Cztero0404: według ciebie tak wygląda. dla większości ludzi nie. gdzie ja ci napisałem, że jesteś stuleją lub simpem? to ty wyzywasz ludzi od przegrywów bo ci próbują uświadomić, że to nie jest normalna twarz kobiety bez makijażu.
byłem w kilku związkach i żadna z moich dziewczyn tak nie wyglądała po przebudzeniu.
@Cztero0404: takie są