Aktywne Wpisy

mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga

cardenas +374
żydowska posłanka pisze wprost, że nie jest wierna narodowi polskiemu pomimo przysięgi jaką składała.
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka

#hydroponika #rosliny #ogrodnictwo
@krafal0: Wczoraj późnym wieczorem docieplałem strych. I to wygląda jak wełna mineralna pocięta w kosteczkę. Aż mnie wszystko swędzi na sam widok. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@magnes125: dziękuje bardzo, jak rozumiem one się wyciągają bo szukają światła tak? i nie powinny rosnąć tak bardzo w górę, tylko bardziej "wszerz"? trzymam je w takim pojemniku żeby wilgoć nie uciekała i lampy są nad tym, to jest chyba ok, co? zamówiłem już dwie żarówki kolejne, więc będę miał prawie 3x tyle światła
@biauek_jak_mogles: Zgadza się. Zamiast zamykać je w szczelnym pojemniku pomyśl nad wentylacją, to im nie posłuży zbyt długo.
@magnes125: nie zamykam tego całkiem szczelnie, mam lekko uchylone. tak widziałem na filmikach na YT, ale jak pisałem, jestem całkiem zielony. pierwszy raz w życiu coś wysiałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak jesteś z Wro, to nawet bym Ci mógł to pomierzyć.
Z reguły intensywność promieniowania z niebieskich jest znacznie większa, chyba, że masz nie wiem - proporcje rzędu 4:1. Jeżeli wykres jest prawdziwy (a rzadko są), to nie jest to też odpowiednie oświetlenie do sadzonek. Tu masz tylko Jakiś blue i red, średnie to oświetlenie.
Do sadzonek stosuje się głównie niebieskie oświetlenie, z niewielkim dodatkiem czerwonego.
Jakby ktoś chciał zrobić
Czyli w sumie prawie odgadłem proporcje xD Ale nie zmienia to faktu, że do sadzonek