Wpis z mikrobloga

• 7
Wygląda na to, że przed nami rajskie na które wszyscy czekali.

Znając sytuację w hotelu otwieram wątek dyskusji o tym, co może się wydarzyć. Biorąc pod uwagę reakcję Klaudii, zakładam, że będzie to jednak niespodziewana decyzja jednego z uczestników, a nie zaskoczenie przygotowane przez produkcję.

Jakieś pomysły? ( ͡º ͜ʖ͡º)

#hotelparadise
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Alimenciarz wróci, Angela radośnie go przywita,beda tulaski całuski ,,w bok usteczek''
Dejw dostanie szału,spakuje się i opuści hotel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@MoccaC otwieram licytację. Zakładam, że Monika podchodzi jako ostatnia i wybiera Prezydenta, bo wie, że jest bezpieczna, a chce dać Mikołajowi nauczkę. Mikołaj zostaje bez pary, dwie dziewczyny lecą.
  • Odpowiedz
@MoccaC: Tak mi się pomyślało, wiem że marne szanse, ale może Gabrysia będzie miała zablokowanie pary i zablokuje jedną z tych dwóch mocnych par? Ale nie wygląda niestety na osobę która zechce mieszać dla samego mieszania
  • Odpowiedz
@MoccaC: obawiam się że wszyscy się tak nastawiliśmy na to rajskie że cokolwiek to będzie to nas zawiedzie bo już pomyślało się o wszystkich szokujących scenariuszach xd
@Amikamamy: O, nie wyłapałam; no to może?
  • Odpowiedz
@MoccaC: no takie słuchy ,,gdzieś tam'' słyszałam że Dejw odwali ,,coś tam'' zwinie się z HP i stąd takie zdziwienie El Dursi i produkcji
traktuję to jako ,,plotki''ciotki klotki,ale kto wie ,
w sumie puścili nam jego tekst ,,że jakby moja dziewczyna całusa dała ''to on pakuje walizy i spada z HP
  • Odpowiedz
Tylko zwróćcie uwagę, że ten szok Klaudii jest już po rajskim. W jego trakcie ona stoi obok nich, a ta relacja jest już nagrywana po tym jak rajskie się zakończyło. Więc nie jest to reakcja na to, że ktoś gdzieś podszedł i rozbił parę, coś się wydarzy po.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Amikamamy ja myślę, że może się burda zrobić, Dejwowi testosteron buzuje, bo Angelika mu nie daje, moim zdaniem jest o krok od uderzenia Mikołaja ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MoccaC: zastanówmy się KTO jest ewentualnie brany pod uwagę
-Wentyl w zemście na Natalii nie powie jej do końca że nie ma u niego co szukać
-Monia, bo się ocknie
-Grzenio bo ma urażoną męską dumę
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@Barbarellaa tak jak napisałam wyżej - jeszcze Dejw któremu puszczają nerwy.

@Lillia_ wygląda na zdjęciu jakby słuchała jakichś nagrań lub sytuacji w hotelu. Może albo słuchać tłumaczeń kogoś po rajskim albo odsłuchiwać co się dzieje aktualnie.
  • Odpowiedz
@MoccaC: Obstawiam powrót Alimenciarza, Ążelika na rajskim odpula Dejwa a Dejw zrobi grubą rozpierduchę w hotelu, że aż produkcja się po kątach będzie chować. Tego typu scenariusz :D
  • Odpowiedz
@Lillia_: Słuszna obserwacja, ale czy kiedykolwiek coś potężnego wydarzyło się po rajskim? Może jednak to będzie czyjś powrót (i niech to będzie Hania()) który nastąpi jak już uczestnicy odetchną z ulgą że rajskie skończone i już po wszystkim
  • Odpowiedz