Aktywne Wpisy
Blondynka34 +31
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Znając sytuację w hotelu otwieram wątek dyskusji o tym, co może się wydarzyć. Biorąc pod uwagę reakcję Klaudii, zakładam, że będzie to jednak niespodziewana decyzja jednego z uczestników, a nie zaskoczenie przygotowane przez produkcję.
Jakieś pomysły? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#hotelparadise
Dejw dostanie szału,spakuje się i opuści hotel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Amikamamy: O, nie wyłapałam; no to może?
traktuję to jako ,,plotki''ciotki klotki,ale kto wie ,
w sumie puścili nam jego tekst ,,że jakby moja dziewczyna całusa dała ''to on pakuje walizy i spada z HP
-Wentyl w zemście na Natalii nie powie jej do końca że nie ma u niego co szukać
-Monia, bo się ocknie
-Grzenio bo ma urażoną męską dumę
@Lillia_ wygląda na zdjęciu jakby słuchała jakichś nagrań lub sytuacji w hotelu. Może albo słuchać tłumaczeń kogoś po rajskim albo odsłuchiwać co się dzieje aktualnie.
więc kto wie
ale jeśli nawet to chyba nam tego nie pokarzą jak się będą prać po pyskach