Aktywne Wpisy
dead_king +52
Halabanacha +17
#!$%@? ja nie wytrzymam. Jestem z partnerka od 6 lat w związku planujemy ślub od roku, a za miesiąc go bedziemy brali. Wczoraj byliśmy u mojego swiadka bo miał rocznicę ślubu i oglądaliśmy film z jego wesela. Mają taką tradycje więc go ogladaja co roku, ja już kilka razy widziałem, ale nigdy z przyszla żoną bo nie bylo okazji, dla mnie ten film to żadna nowość. Na tym weselu byłem z inną
@Poduszek: Zesrała, po co w ogóle wymyślać własne historyjki do contentu skradzionego z reddita?
Na nagraniu z tego co rozumiem lampa rentgenowska.
Komentarz usunięty przez autora
@lewoprawo: raczej z twittera, tzn. ta historia z tym "dildo" z kobaltem to faktycznie stara z reddita natomiast ten nieudolnie sfotoszopowany obrazek OPa to z Twittera. w komentarzu do heheszka post wcześniej.
@franaa: to jest straszak na agentów TSA / celników / straż graniczną. Wrzucasz takie coś do walizki, nadajesz bagaż i czekasz aż Cię będą wołać XD
@WyrwalemChwasta: albo tak
@Poduszek: Plik do wydruku 3D (£3.50) Trochę śmiechłem z tego: "Use it as a prop, an interesting desk ornament, a paperweight... Please don't leave it unattended outside."
https://cults3d.com/en/3d-model/art/cobalt-60-radioactive-source-container
@WyrwalemChwasta: ta lampa w garażu to też nie jest coś co, że tak powiem, naturalnie występuje w przyrodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) W ogóle te liczniki to co prawda są wrażliwe na promieniowanie rentgenowskie ale jeśli dobrze kojarzę to je się skaluje lub kalibruje wobec cezu 137, które jest źródłem promieniowania gamma, a nie promieni x. Jak ktoś się zna
To będzie chyba najsensowniejsze nagranie jeśli mowa o promieniowaniu gamma
@lajsta77:
Palce już ma nietenteges