Aktywne Wpisy
uniwerstal +1939
zaltar +140
#sebcel to musi być eksperyment społeczny, Grażyna Żarko 2.0. Nie ma szans, żeby powstał tak doskonały byt, łączący ze sobą ego Lecha Wałęsy ze skondensowanym efektem Dunninga-Krugera
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
ogolnie to jestem amatorem jesli chodzi o gry, w 2005 mialem kompa przez pare lat a potem to juz tylko laptopy
teraz zlozylem sobie kompa i pierwsze co kupilem to gta 5 i mam pytanie
1. czy sa serwery jak w GTA SAMP? Że sobie wbijam na party server, roleplay, truck serwer itp teleportując się gdzie chcę i spawnując pojazd jaki chce i kiedy chce
2. w singlu sa tylko te kody co w necie czy moze jakies inne, ukryte, nowe, w zakamarkah internetu? xD tak jak w san andreas ze raz wpisales niesmiertelnosc a nie co 5 minut albo raz usunales policje a nie co chwile LAWYERUP
W GTA 5 masz oficjalne online gdzie masz coś na zasadzie mocno ograniczonego party serwera (możesz zabijać ludzi ale nie jest to wskazane, sprawnowac możesz tylko kupione pojazdy). Masz też mody na multi jak np. FiveM, ale tam ponad 90% to serwery RP i jakieś parę trucków po kilka osób. Polecam polski truck serwer (nie wiem jak się nazywał, nie jest to PTS, dość dużo ludzi na nim
Daje dostęp do pojazdów, broni, miejsc, ubioru z Online, można tuningować niemal każdy pojazd w każdym miejscu, zapisać gotowy pojazd i zespawnować kiedy się chcę, to samo z modyfikacją broni lub ubioru postaci.
Nieśmiertelność, łamanie zasad drogowych (można utrudnić grę) jest tego ogrom.
Ja nie wyobrażam sobie grać bez tego moda.