Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Siema Mirki, potrzebuję polecenia dobrego, ale niedrogiego ( ͡~ ͜ʖ ͡°), fotela biurowego do pracy (i trochę do grania).
Pracuję z domu i dotychczasowego Markusa z IKEI wysiedziałem już prawie na płasko, tak że dupa drętwieje, czas więc na zmianę.
Założenia mam takie:
- obrotowy na miękkich kółkach do jeżdżenia po parkiecie itp
- obowiązkowo regulacja wysokości siedziska, pochylenia oparcia i podparcia odcinka lędźwiowego
- opcjonalnie regulacja wysokości / wysunięcia podłokietników i wysunięcia siedziska, podparcia odcinka szyjnego
- wykonanie ze skóry naturalnej i \ lub wytrzymałej tkaniny - na pewno nie "eko-skóra" i inne plastikowe wynalazki, które najpierw odparzą dupę a potem się rozlecą
- budżet chciałbym zamknąć w 2kpln, ale przyjmę krytykę, jeżeli gadam głupoty
Dzięki za wszelkie sugestie!