Wpis z mikrobloga

@Herato: Krzychu jest raczej pozywywny i bezkonfliktowy + ma zajawkę. Gimper mimo walk też ma raczej spoko wizerunek. Zastanawiam sie ile w tym jest winy Tromby a ile Ekipy. Sam przyznal że ludzie mają go za buca. Po prostu nie pasuje mi stwierdenie że wspolprace trabki byly przekierowywane do Genzie, jak to inny kontent i target - dzieciaki i na pewno stawki maja duzo niższe.
  • Odpowiedz
@Hagis6: bo mam ego wyjrbane w kosmos, i kombinuje jak koń pod górę by zachować swoje wyobrażenie siebie, a nie widzieć świat jaki jest. Widzowie „są chorągiew”, bo wersow czasami robi, coś podobnego, albo patec robi super film, zagranica, a my normalny w Polsce i nas nie chwała… Taka konstrukcja zdania się sama nie broni..
A stan faktyczny jest jeszcze gorszy, tylko mu wstyd było się przyznać przed soba ze
  • Odpowiedz
@Herato: @Hagis6: @topikPajak: Przecież Tromba swojego czasu dostawał więcej współprac jak ma rozumu. Ja to bym się raczej doszukiwał braku współprac w tym, że typ potrafił reklamować new balance i za chwile konkurencyjną markę w postaci adidasa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego typ ogólnie przestał być atrakcyjny marketingowo dla reklamodawców bo cały czas robił te same nudne rzeczy co na wyświetleniach
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Dodatkowo w pewnym momencie, jak mu ego #!$%@?, zaczal kumplować się z Nowaczkiewiczem i zrobil tatuaz na twarzy, stał się nie lubiany. Mnóstwo osob na niego narzekało i możliwe że firmy też to zauwazyly. Ktoś na tagu pisał on ma widownie ekipy czyli dzieciaki, a jego wizerunek totalnie do tego nie pasuje. Kto wie jak na prawdę pomiedzy nimi bylo.
  • Odpowiedz