Wiedziałem ze ta chołota z lateksu to głupkowate oszolomy ale żeby az tak? Piszą miedzy sobą że potyczkę pati z Olem wygrał ostatecznie ten pierwszy bo Olgierd nie przyjechał i go nieposkladał. Więc tak, nieudaczniki po pierwsze to wy byscie nawet do szympansa nie zadzwonili i zwyzywali że o solówce nie wspomnę ze względu na wygląd patrycji i przez to że nie macie na tyle jaj żeby proponowac komukolwiek napie.dalanie. Po drugie pati zamiast zachować się jak facet i wyjsc honorowo to wolał zadzwonic po kolegów niech czekają pod blokiem i wrazie czego go bronią (swoją drogą zrobic cos takiego przy włączonym lajcie haha) ci koledzy powinni za takie zachowanie go pogonic a nie dawac mu plecy. Olgierd ostatecznie moze i nie pojechał sie z nim skonfrontować (na to bedzie jeszcze czas) ale pokazał widzom cos wazniejszego, JAKA PATI TO JEST #!$%@?. pieski rudego do budy bo wy ostatnią swoją soloweczkę to pewnie stoczyliscie w piaskownicy w walce z kolegą o koparkę więc jestescie ostatnimi osobami żeby komus wytykać czy jest kozak i czy zachował się właściwie. Standardowo tfuu na was nieudaczniki #kononowicz #patostreamy
@mielonka_madej: dalej nie wiem dlaczego patrzysz z tej mańki. Jesli pati umówiłby sie z nim sam na sam i wogóle nie bał sie wyjsc z meliny to uwierz mi ze Olo by przyjechał. Tak wiec po co miał podjechac skoro ten nawet by sie nie zjawił?
@mielonka_madej: Logika godna upośledzonego dziecka xD podjechałby, zostałby spisany i dławek jeszcze by włączył ten incydent w sprawę i olo w długofalowej perspektywie stałby na straconej pozycji.
@mielonka_madej: piję do tych wypierów, które wypisujesz. Nikt nie weźmie na poważnie bełkotu dwóch jupiterów. Natomiast gdyby oregano podjechał pod melinę cuckolda to wtedy zaszkodziłoby mu to w sprawie. A pet to konfitura więc zadzwoniłby po policje a potem zeznał wszystko w sądzie.
@NathirMajster: jak przeglądam z kompa wykop to nie widzę jego pierdów. Ale na apce to łech… widać wszystkich tych pyczastych i wulkanizatorów prezerwatyw
@mielonka_madej: zadzwon do ola na nastepnym lajcie tylko pamietaj zeby byc w formie tym razem, moze uda ci sie w koncu wydukac jakies zdanie zlozone xd
#kononowicz #patostreamy
no tak bo nie jestem patusem
@ryba9:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora