Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlazego życie jest takie gówniane?
Mam prawie 28 lat i nadal mieszkam z rodzicami, dziewczyna jest z innego miasta i czuję się przez mieszkanie z rodzicami zupełni jakbym miał jakieś 15 lat.
Zero prywatności, zero niczego, z dziewczyną jak szczyl się widzę 1-2x w tygodniu. Chcesz uprawiać seks? Oczywiście, że nie, bo za ścianą w jednym i drugim domu rodzice czy rodzeństwo. Dosłownie uprawiamy seks raz albo rzadziej w
Dlazego życie jest takie gówniane?
Mam prawie 28 lat i nadal mieszkam z rodzicami, dziewczyna jest z innego miasta i czuję się przez mieszkanie z rodzicami zupełni jakbym miał jakieś 15 lat.
Zero prywatności, zero niczego, z dziewczyną jak szczyl się widzę 1-2x w tygodniu. Chcesz uprawiać seks? Oczywiście, że nie, bo za ścianą w jednym i drugim domu rodzice czy rodzeństwo. Dosłownie uprawiamy seks raz albo rzadziej w
mam świadomość, że Animonda nie jest najlepszą z karm, ale mimo wszystko jest karmą bytową ze składem zawierającym jedynie podroby i mięso. zawartość tauryny też mogłaby
Prawda jest taka, że przynajmniej raz w roku jakieś kocie świry robią tabelki z podziałem karm mokrych na premium, b.dobre, dobre itd. i tam wszelkie firmy różnie lądują, raz wyżej,
@black-kitsune: fosforowo i składowo tak, aczkolwiek słyszałem też pogłoski, że się baaardzo zepsuła w porównaniu do tego co było X lat temu. Pewna Pani weterynarz nawet twierdziła, że te karmy to w 90% jeden chłam, bo produkowane(?)/pakowane(?) przez jedną wytwórnię, która jest delikatnie mówiąc do dupy. Ludzie oddawali karmy na badania i wychodziły E.Coli, Clostridium i Campylobacter (ʘ
a w jaki sposób wyliczyć fosfor/wapń jak nie ma w składzie podanej ilości w mokrej masie?
no dobrze zrobiony barf jest dla kotów najlepszy i można go dopasować indywidualnie do ich potrzeb :) tym bardziej jak masz nerkowce. a jeśli mogę spytać, to byłbyś w stanie oszacować ile mniej więcej
Wybredne strasznie. Suchego Purizona lubią przegryzać praktycznie zawsze