Wpis z mikrobloga

Ehhh wykopki wy i te wasze blackpillowe wysrywy. Dosłownie każdy facet może sobie znaleźć dziewczynę. Wzrost i atrakcyjność twarzy nie mają tu nic do rzeczy, liczy się charakter i umiejętność przebaczania w związku. Jeśli jesteś dobrym chłopakiem, który nie wypisuje mizoginicznych wysrywów na wykopie, to dziewczyny automatycznie są tobą zainteresowane. A jeśli waszej partnerce w związku podwinie się noga, to wystarczy wybaczyć i próbować ją zrozumieć - dosłownie każdy problem można rozwiązać próbować zracjonalizować działanie drugiej osoby. Ja z moją dziewczyną jestem od 4 lat - czy było łatwo - oczywiście, że nie. Ale na tym polegają związki - to ciągła praca i próba zrozumienia drugiego człowieka. Nie zawsze jest kolorowo
#blackpill #przegryw #pdk
Davidozz - Ehhh wykopki wy i te wasze blackpillowe wysrywy. Dosłownie każdy facet moż...

źródło: comment_1666285041J7pFRdpWZFIPMaW6ltmMlJ.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Davidozz: i tak to się kończy
wziął laskę która była poniżej jego atrakcyjności a ta jeszcze go zdradzała aż chłop r------ł się o drzewo
pluje na rady normików
  • Odpowiedz
Jeśli jesteś dobrym chłopakiem, który nie wypisuje mizoginicznych wysrywów na wykopie

@Davidozz: ty to kurde w takim razie proces universe.exe uległ jakieś awarii, bo gdy miałem 0-22 lata nie miałem konta na wykopie, nie wiedziałem czym jest blackpill (widziałem że coś ze światem jest nie tak, ale nie wiedziałem że ktoś to spisał fachowo i toczą się o tym debaty eksperckie) i wtedy mocno działałem w PUA zagadywałem do wielu
  • Odpowiedz
w sumie smutna historia chłop nie dość że był z laska 3/10 on 4/10 i jeszcze go po rogach waliła aż samobója strzelił p------e czasy po wyglądzie na pierwszy rzut oka wydawało sie że psyche ma

@Davidozz:
  • Odpowiedz
  • 8
@TTedbundYY ten gość był lepszy niż 4/10. Na babach się nie znam, ale po niej widać że dzik i wygląda dużo słabiej od niego. Widok niestety w Polsce dość częsty
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Davidozz: brak szacunku do siebie zabija
gdyby był mizoginem incelem byłoby lepiej dla niego i dla świata, mówię serio jako incel mizogin z wieloletnim doświadczeniem
szkoda chłopa
  • Odpowiedz