Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +172
Mam dziwne hobby. Oglądam reklamy z całego świata.
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm

źródło: temp_file7991426471070185979
Pobierz
Kordem +45
Siostra poleciała do matki narzekać, że ja mam mieszkanie. Matka dzwoniła potem do mnie ze słowami, że będzie zrywanie umowy dożywocia z siostrą, bo się pokłóciły i dom też będzie na mnie. Teraz dowiedziałem się też, że matka jej ciągle pożyczała bardzo duże sumy pieniędzy i w ciągu 3 lat pożyczyła równowartość tego mieszkania co je mam.
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej

źródło: image
Pobierz
Walka w zasadzie o mistrzostwo rozgrywa się już tylko między @WerdenOo @Zashi i @conejo89
choć nadal matematyczne szanse mają Bogdan, Zoknarf i bary.
jak myślicie, komu się uda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ligamotogp
#motogp
ja obstawiam werdena
Werden cały sezon ładnie punkty zbiera, maszyna losująca mniej zawodna niż wiadomo co, obstawiam na niego i życzę wygranka
Czy jesli obstawie werdena, on wygra i - zalozmy - dostane 10 punktów i go wyprzedzę, ale przez to ja wygram, a wiec strace punkty, ale wtedy on wygra i ja dostanę punkty, to wpadniemy w niekończącą sie pętle? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo mam plan! (Jaki, zapytacie? K---a, sprytny!)
Otoz najwiecej pkt zgarnalem za Jerez, gdzie jesli dobrze pamietam, nie ogladalem kwali, treningow, skrotow. Nic! Obstawianie na jana. Ostatnie dwie rundy zrobie to samo i rozgromie generalke ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡
no nie wierzee. w końcu ktos to zna :D (。◕‿‿◕。)