Aktywne Wpisy

Clermont +294
Ludzie się dziwią, że wolę jeździć na urlop samemu i nie chce nikogo zabierać, a to przecież raźniej. No to pojechałem dla odmiany w grupie kilkuosobowej. Wyjście z hotelu o 13, bo dopiero wtedy wszystkim udało się zebrać. Nikt nie wie, co chce zwiedzać, co chce zjeść, kiedy co jest otwarte. Łażenie bez celu po mieście. Na dokładkę dwie psiapsiółki już się pożarły i jedna wyjechała po dwóch dniach, nikomu nie mówiąc.
paulisia2809 +1
#danielmagical HAHAHAHA MAM NUDLE I SEXTAPE TEJ BLONDYNY CO U MAGICALA BYŁA
@Daqnny: ogólnie to tak, ale rozumiem masz PC gdzie gra działa lepiej jak na konsolach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MisPluszowyZWadaWymowy: Po Gotham Knights, no a można się spodziewać, że będą następne
@Daqnny: no to tak czy inaczej było kupić, co to zmienia, że jakaś gierka ma skopaną optymalizację i devowie nie potrafili 60 fps wyciągnąć?
Bardziej bym sie zaopatrzyl w porzadny tv 120 Hz z VRRem to przynajmniej tryb 40+ FPS będzie można odpalić tam gdzie będzie dostępny.
@MisPluszowyZWadaWymowy: Mam jakieś w miarę przyzwoite 50 cali to nie będę go wywalał specjalnie na śmietnik, żeby kupować jakis ze szmerami bajerami. Next gen powinien oferowac absolutna podstawe, czyli 60 klatek bez bajdurzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mogę się założyć, ze niejedna
@Daqnny: no i zapewne będzie, tylko tutaj developer jest nieudolny i tyle. Póki co mowa w sumie dwóch grach, Plague Tale i Gotham Knights. Takie HFW normalnie 60 fpsów wyciąga