Wpis z mikrobloga

@KosmicznyPaczek: Ja #!$%@?, co za fake newsy szerzysz.
Minimalną temperature w miejscu pracy określa Kodeks Pracy, a nie McDonald

I ogólnie genialny pomysł zapewniać pracownikom gastronomi bluzy i termociuchy do pracy na kuchni. W uj potrzebne jak będziesz przy rozgrzanym oleju stał. Kożuszki na wejściu będą również klientom rozdawać jak ktoś chce na miejscu zjeść?

Pelikany w natarciu, sąsiad powiedział więc tak jest, 75 plusików, jutro plotka się rozejdzie. A pewnie
  • Odpowiedz
@KosmicznyPaczek: w zimie jak przychodziłem na 6 do maka ( praca ) to cieplej było w chłodni niż na korytarzu/kuchnia/pomieszczenie menadżerskie a pracownicy w bluzach i kurtach, mak franszczyzna. W dzień temperatury na kuchni to jakieś 30 stopni mogło by być chłodniej ale oszczędzanie na klimatyzacji.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: praca w maku to która z tych? :) Jak dla mnie 16 stopni będą mogli zrobić..


@Szkodzik: Tak

mhm czyli zrobią 16 stopni i z tego względu dają pracownikom termo ciuchy i dodatkowe bluzy. Makes sense

Klientom będą wypożyczać kurtki na wejściu?
  • Odpowiedz