Wpis z mikrobloga

@KosmicznyPaczek: ale #!$%@? xD pewnie typowy jełop co coś usłyszał, nie zrozumiał, powtórzył, inny przeinaczył i tak się rodzą plotki. Najprawdopodobniej będzie wyłączenie ogrzewania w kuchnii gdzie i tak jest ciepło, a w restauracji obniżenie do niższych temperatur (w tym np. noc do 16 stopni). Jakby mieli wyłączyć całkiem nie tylko nie dałoby się w takim miejscu pracować, najpewniej byłoby to nielegalne, a zwłaszcza klienci by nie chodzili bo niby jak
@KosmicznyPaczek: tylko że jesli mak nie jest całodobowy to w nocy wszystkie grille i frytury się wyłączają, to co, chlopy na dostawie z zimnej mroźni będą wychodzili na zimną kuchnię? XD normalnie mors party, ogrzewanie przykręcone ale być musi bo inaczej to tylko mury i pani zima w twojej dupie
@piteross: jeśli już się bawić w oszczędności to w zasadzie lepiej byłoby ogrzewać od 22 do 8 rano
a w ciagu dnia z tego korzystać
nigdy nie zrozumiem, w szczegolnosci na wsi
ze ludzie pala w piecu rano, do +- 17, a potem nie dokladaja i o 22 robi sie zimno jak cholera.
To chyba przyzwyczajenie, ze sie do roboty nie chodzi i tylko pilot i tv w domu.

Przeciez jesli