Aktywne Wpisy
Zielony_Minion +12
Od ponad pół roku nie uprawiałem seksu.
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
sxilll +352
Koleżanka w pracy się mnie pyta czy lecę gdzieś z dziewczyną na wakacje, odważne pytanie jak do kogoś, kto nigdy nie był w żadnym związku, nie wyjechał za granicę, ani nie latał samolotem
#przegryw
#przegryw
- staza taktyczna nie ratuje zycia,
- plyty balistyczne nie sa skuteczne,
- starlinki powoduja raka,
- opad radioaktywny nie zagraża zdrowiu a jod to spisek koncernow farmaceutycznych.
Jakies pomysly?
#ukraina
@mrgcypher: To akurat prawda, powiedzieliby że niepotrzebnie drażniliśmy dumę Rassiji i mamy za swoje. Prowokowaliśmy silniejszego i musimy się skulić płacąc za nasze błędy.
To jak w szkole jak nauczycielki każą przepraszać oprawcę i podać sobie ręce, albo gdy mówią, że oprawcy się znudzi po czasie takie atakowanie.
Faceci też widać to mają po stronie szurów. Uległość wobec silniejszego, poniżanie słabszych.
Aa, to ty jednak pisales o sobie xdddd
@adibor: no patrz, czyli wypisz wymaluj grypa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Złamie ci retorykę ale na grype szczepilem się regularnie, do czasu aż zacząłem jeść zdrowo i regularnie biegać przez cały sezon. Jakoś temat infekcji przestał mnie dotyczyć, tego zjadliwego covida też przeszedłem bezobjawowo. Jak jesteś słabego