Wpis z mikrobloga

To my jesteśmy agresorem

@mrgcypher: To akurat prawda, powiedzieliby że niepotrzebnie drażniliśmy dumę Rassiji i mamy za swoje. Prowokowaliśmy silniejszego i musimy się skulić płacąc za nasze błędy.

To jak w szkole jak nauczycielki każą przepraszać oprawcę i podać sobie ręce, albo gdy mówią, że oprawcy się znudzi po czasie takie atakowanie.

Faceci też widać to mają po stronie szurów. Uległość wobec silniejszego, poniżanie słabszych.
@SgtAlApone_: W PL ginęło około 33% osób powyżej 70 roku życia. To wyobraź sobie swoich 3 znajomych i pomyśl że 1 z nich zmarł... Albo wyobraź sobie 9, a zamiast nich masz dziś 6. Więc tak to wyglądało (i tak w zaniżonych szacunkach). Co najmniej co trzecia osoba po 70 na to umarła. Więc co byłoby bez szczepień...
@Intelektualista hahaha gdzie ty sie uchowales przez te dwa lata? u starych w piwnicy? to juz nie pamietasz jak nie udzielali ludzia pomocy i umierali na rampach pod szpitalem w karetkach? a ci po wypadkach samochodowych i wpisanych covid zeby dodatki sie zgadzaly? czlowkieku masakra widze , ze nie ma z toba rozmowy bo jestes zainfekowany ich gownem , ratunku dla cebie nie widzę
infekcję, którą wcześniej nazywałeś 'bezobjawowym przeziębieniem', a która może doprowadzić do zapalenia płuc, niewydolności oddechowej, wstrząsu septycznego i powikłań kardiologicznych.

@adibor: no patrz, czyli wypisz wymaluj grypa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Złamie ci retorykę ale na grype szczepilem się regularnie, do czasu aż zacząłem jeść zdrowo i regularnie biegać przez cały sezon. Jakoś temat infekcji przestał mnie dotyczyć, tego zjadliwego covida też przeszedłem bezobjawowo. Jak jesteś słabego