Wpis z mikrobloga

40mint

@mikeywwa: No nie przesadzajmy ( ͡~ ͜ʖ ͡°) pół godziny temu jechałem i odcinek pokonany w 10 minut. Gorzej będzie to wyglądać pon-pt, ale na pewno nie dojdzie do takich czasów ( ͡~ ͜ʖ ͡°) pamiętajmy, ludzie chcieli remontu, narzekali na stan dróg/torowiska to teraz trzeba przeboleć a nie narzekać... chociaż... zapomniałem że żyjemy w Polsce, tu trzeba zawsze narzekać.
@mikeywwa: O 14:30 pokonywałem odcinek Broniewskiego-Dąbrowskiego-Przybyszewskiego, 25 minut - zaraz będę jechał od Tulipana, to zobaczymy drogę powrotną. Mamy poniedziałek, "godziny szczytu" i mniej niż jak twierdziłeś że miałeś w sobotę o godzinie 11 () logiczne jest że w momencie gdy Śląska robią, wiadukt na Przybyszewskiego i Dąbrowskiego rozpiździony to będą korki, ale też nie przesadzajmy z czasem jaki ludzie podają... inteligenci nawet twierdzą że po 1.5-2h
po drugie dzisiaj odcinek Przybyszewskiego zajmuje około godziny

@mikeywwa: jechałeś ze mną że wiesz lepiej? Ja przynajmniej nie walę ściem aby robić sztuczną aferę. Korki są, będą - ale nie na godzinę czy dwie. Smutne musisz mieć życie

chlopue to ma trwać 2 lata

@mikeywwa: IV 2023 to dwa lata, czy rok? ()