Aktywne Wpisy
OldTimer11 +56
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Biedronka sprzedaje swoje czasopismo o zwierzakaczkach. W środku są kupony na rabat na żarcie dla zwierzaków.
Kupon jest "jednorazowy", ale nic nie przeszkadza, żeby przy kasie samoobsługowej skanować za każdym razem zdjęcie tego samego kuponu.
Tu kuponik na:
Purina One dla kotów 1.5kg. Cena podstawowa 29.99cebulionów, rabat na 10, czyli płacimy 19.99 (czyli notabene tyle ile kosztowało przed ostatnimi podwyżkami)
Jak ktoś chce, to po powrocie do domu mogę cyknąć fotki jakie jeszcze są kupony w czasopiśmie.
Sierściuch #!$%@? nie kradnie jedzenia ze stołu, nawet jak mięso spadnie na podłogę, to się nie zainteresuje. Ryby, owoce morza też nie wzbudzają żadnego zainteresowania
@Alex_mski: no szkoda, że biedronkowe karmy mają po 80-90% mięsa, ale pewnie to mało dla zwierzaków, a sam wpierniczasz najtańsze parówki z mom ¯\_(ツ)_/¯