Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
#cebuladeals #biedronka #psy #koty

Biedronka sprzedaje swoje czasopismo o zwierzakaczkach. W środku są kupony na rabat na żarcie dla zwierzaków.

Kupon jest "jednorazowy", ale nic nie przeszkadza, żeby przy kasie samoobsługowej skanować za każdym razem zdjęcie tego samego kuponu.

Tu kuponik na:

Purina One dla kotów 1.5kg. Cena podstawowa 29.99cebulionów, rabat na 10, czyli płacimy 19.99 (czyli notabene tyle ile kosztowało przed ostatnimi podwyżkami)

Jak ktoś chce, to po powrocie do domu mogę cyknąć fotki jakie jeszcze są kupony w czasopiśmie.
Pobierz kaef_v2 - #cebuladeals #biedronka #psy #koty

Biedronka sprzedaje swoje czasopismo o ...
źródło: comment_1665599496j8hv0Z08p0EedKRSg3YTS3.jpg
  • 14
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Alex_mski: ja jestem zmuszony do tej puriny. Przetestowałem wszystkie możliwe karmy ze średniej i górnej półki. Wydałem majątek, bo zamawiałem sample. Żadnej nie chciał żreć. Tylko to jedno z biedry.

Sierściuch #!$%@? nie kradnie jedzenia ze stołu, nawet jak mięso spadnie na podłogę, to się nie zainteresuje. Ryby, owoce morza też nie wzbudzają żadnego zainteresowania
szkoda tylko, że w markecie nie da się kupić dobrego jedzenia dla zwierzakó

@Alex_mski: no szkoda, że biedronkowe karmy mają po 80-90% mięsa, ale pewnie to mało dla zwierzaków, a sam wpierniczasz najtańsze parówki z mom ¯\_(ツ)_/¯
@Japanski: Dobre pytanie, może się dowiemy xD Z tego co pamiętam, to kiedyś taka czarna miała "akceptowalny" skład, ale oczywiście o 80% mięsa nie było tam mowy. Może coś się pozmieniało w ofercie, bo na stronie biedry tej czarnej nawet nie widzę.
@kaef_v2: Może kwestia przestawiania na inną karmę? Moja wsza znajda też na początku wcinała purinę, zamówiłem jej potem czarną dolinę noteci i przy przejściu musiałem jej to na początku mieszać, teraz wcina samą nową.