Aktywne Wpisy
Puszczanin +322
19-letnia amerykańska julka Mackenzie Shirilla idzie do więzienia na dożywocie za celowe spowodowanie wypadku, w którym zginął jej chłopak i kolega. Najwcześniej będzie mogła wnioskować o warunkowe zwolnienie w 2038 roku.
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
Koronanona +223
Smutna historia o tym jak kilka tabletek zniszczyło mi życie. #!$%@? mirki mam już dość, dzisiaj znowu pobudka o 3.30, zlany potem, tetno 120, stan lękowy, #!$%@? sny, do tego ból nadgarstków taki ze ledwo z łóżka się wygrzebałem. 6 miesięcy po zażyciu cipro, zaczynają boleć nadgarstki, świetnie.
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
@Dlugi_1111: Sa lepsze miejsca na pogrzeb kiszczaka, czy urbana. Np cmentarz komunalny w Jedrzychowie albo w ogole na marsa mozna by ich zwloki w porozumieniu z Elonem jakos przetransportowac.
Kaczynski byl jednak prezydentem wybranym w wolnych demokratycznych wyborach, co jest znacznie bliżej Pilsudskiego na Wawelu, niż
Kaczyński był prezydentem, nie królem. Komorowskiemu też się należy wawel? Kwaśniewskiemu czy Wałęsie?
Jaruzelski leży tam gdzie m.in. Grzesiu Przemyk (jedna z ofiar jego decyzji). Kaczor leży obok Kazimierza Wielkiego czy Jana III Sobieskiego. To plucie na historię.
@wrukwiony: Pochówek na Wawelu, to decyzja wynikająca z układów pisowsko-kościelnych a nie z rzeczywistej woli Polaków.
ALE
Mimo wszystkich swoich wad, Lech Kaczyński był mężem stanu, który trafnie oceniał sytuację geopolityczną i potrafił przewidzieć ruchy przeciwnika.To on w 2008r skrzyknął prezydentów Litwy, Estonii, Ukrainy i premiera Łotwy i pojechał do zaatakowanej Gruzji, wypowiadając pamiętne słowa:
Wiemy świetnie, że dziś Gruzja, jutro Ukraina, pojutrze