Wpis z mikrobloga

Odcinek playerowy

1. O jamnikiarze powiedziano juz wszystko na tagu, to nie będę strzepil ryja xD Zastanawia mnie jednak to, ze Przemek z koleszkami gadal czy bylo marynowane po slubie xD moze ja jestem inny, ale takimi rzeczami to sie chwalilo w czasach szkoly sredniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2. Discotirowiec i Mama Rysia - po dzisiejszym odcinku mama rysia znowu trochę zyskuje z charakteru, nawet cos tam posmieszkowala, że łysy nie daje sie lapac za reke, bo moze nie jest latwy xD wydaje mi sie, ze jakby zakolak wykazal wieksze zainteresowanie to moze by ja jakoś rozruszał, poza tym po tych wszystkich wyznaniach o impotencji itp ze swoim wygladem to on nie powinien wybrzydzać, siata na leb i za naród, a nie czekaj...

3. Marta38 to zamiast isc do kosciola powinna sie modlic do Brahmy boga cyganów za zeslanie takiego męża. Gosciu wydaje sie ugodowy, pozytywny, ogarnięty, a ta szuka dziury w całym, bo przy kamerach zachowuje sie inaczej, no kto by sie k---a spodziewał xD 0 empatii. Mam nadzieje, ze przy ogladaniu sezonu docenila jakiego miała farta na tle innych par xD No i moglaby zeby ogarnac, ściągnąć kamien, wybielić i byloby cycuś

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bebemos:
1. Czy ja wiem, każdy by był ciekaw czy było obracane z nowo poznaną żonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. On robi wszystko by ją odepchnąć przecież XD I robi to specjalnie
3. też mnie to rozbawiło, babka szuka problemów tam gdzie ich nie ma, On myśli że wszystko jest zajebiście a ta płacze do kamery bo sobie zażartował z kłódką
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@Bebemos: to czy się przyznał kumplom to jedno, a to, że jego kumple poszli pochwalić się jamnikarze co wiedzą to drugie. Do tego historia o byłej, płaczący za nią pszemo i ta druga co jeszcze nakręcała Jamnikarę. Zastanawiam się czy pszemo to masochista czy specjalnie ją podpuszcza
  • Odpowiedz