Dobry wieczur ślubowe świry ( ͡°͜ʖ͡°) #slubodpierwszegowejrzenia odcinek PLAYEROWY jak coś xD wiecie xD
Ten sezon jest tak dynamiczny ( ͡°͜ʖ͡°) Oni celowo wybierają takich porypańców, ale w końcu za to im płacimy ( ͡°͜ʖ͡°) sezon trzyma dość wysoki jak na tvn poziom xD Powinni wprowadzić jakieś statuetki dla po**ba sezonu xD jakieś głosowanie, te sprawy. Nagroda od telewidzów, nagroda od internautów ( ͡°͜ʖ͡°) albo coś jak w wyborach miss, zeszłoroczny świr sezonu, wręcza statuetkę tegorocznemu itd xD ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze by się laski pobiły na scenie xDD
Para nr 1: Cygan i Marta38. Szczerze, trochę się wyłączam jak ich pokazują xD Wydaje się, że się dogadują. Marta się wydaje cicha, on też ale jakby mniej. Ale razem jakoś się uzupełniają. Myśle, że taka konsternacja między nimi następuje w momencie gdy wjeżdżają kamery. Pewnie poza nimi jest inaczej. Myślę też że związek został skonsumowany ( ͡°͜ʖ͡°) Nie krępują się przed sobą, paradują porozbierani. Cygan dobrze sobie wygląda, ona też normalna sylwetka. Może już bąbelkują jak Robert z Anetą z poprzedniego sezonu ( ͡°͜ʖ͡°) jakby to powiedziała moja babka "toż to już łostatni dzwonek" xD
Para nr 2: Justyna i Przemek. Ta laska z każdym odcinkiem pokazuje chłopu "red flags", i to tak dobitnie, że tylko ślepy by nie zauważył. Mam nadzieje że Przemek z rigczem pociągnie program do końca a potem kopnie ją w tyłek. Do laski chyba dotarło, jak bardzo źle to z boku wygląda więc wymyśliła sobie polifoniczne jamniki xD (czyt. policystyczne jajniki) "TO HORMONY I MAM PRAWO TAKA BYĆ, A TY MI NADSKAKUJ BO TAK!" - i cyk pora na CS'a xD Można chłopa wkur*iać dalej xD Kurła też mam problem z hormonami, ale nie zasłaniam się nimi xD wręcz przeciwnie gdyby nie badania krwi to bym o tym nie wiedziała xD nie ryje mi to bani xD Nikogo nie wkur*iam a jak wkur*wiam to wiem, że to robie i potrafie to wziąć na klate i sie ogarnąć xD ale to nie są hormony xD tylko mój charakter xD Wisienką na torcie okazało się to, co powiedziała później "ekspert" Chorzewska ( ͡°͜ʖ͡°) Jeśli nie słyszeliście to uważajcie tera, Justyna wygrzebuje Przemkowi listy z zamkniętej na klucz skrzynki. Uważa to za słodkie i niewinne xD Kur.. to jest chore i to nie jest fajne nic a nic. To byoby fajne w gimbazie jakby pani wychowawczyni wysłała list informujący o zagrożeniu do rodziców. Wtedy byś się na coś przydała może. Albo inny hit. Sprawdza Przemkowi telefon. Kur.. serio? Nikomu nigdy nie sprawdzałam telefonu. Jakoś przez myśl by mi to nie przeszło. Każdy z nas ma swoje sprawy, większe mniejsze. Nie muszą być to od razu zdrady. Nie chciałabym z nią żyć pod jednym dachem. Zaraz zacznie obwąchiwać mu ubrania, czy nie pachną damskimi perfumami. CHORA BABA
Para na 3: Marta i DiskoBoy. Ech... Marta trochę nadrabia w tym odcinku, z resztą już w poprzednim trochę typa wyjaśniła. Może bije od niej patusiarski vibe, ale myślę, że to kwestia tego, że ona całkowicie się skupia na dziecku i na pracy. Stres odreagowuje fajkami i alkoholem. Może źle sypia i temu pije. Zaś u----i odbijają się na jej wyglądzie zewnętrznym. Może ona serio o siebie nie dba, bo typ od samego początku się jej nie podoba, więc uważa że nie warto? Jednak powtórzę to, co w zeszłym tygodniu: dla niego nie musi się starać, olać brzydala, ale powinna się pokazać z jak najlepszej strony dla potencjalnych chętnych spoza programu. Fajnie, że nie angażuje zbytnio Rysia w tę znajomość. Wysławia się całkiem z sensem. Przejrzała go dwa odcinki temu. A ten się tylko czepia. On nic innego nie robi tylko sie czepia. Ja sie nie dziwie że go żona zostawiła. Nie dość, że mu nie staje, nie dość że wali ślepakami, jest aseksualny, ciapowaty to jeszcze o wszystko sie przypieprza. Pan idealny. Fajki mu nie pasują, ale w ankiecie napisał że mogą być. Ciuchy mu nie pasują. Mają być "miniówy", kozaczki i pewnie jeszcze kabaretki. Tak teraz nawet żarcie mu nie pasuje. Jak to frytki z kurczakiem?! Może lepiej warzywa? Chłopie warzywa mają więcej entuzjazmu niż ty. Z resztą diskopolowiec coś tam naściemniał widać, w zajawce do kolejnego odcinka chyba Chorzewska wyjechała do niego z tekstem: "Gdzie jest ta osoba z ankiety?" czy coś takiego.
Dzięki Miraski i Mirabele za seans ( ͡°͜ʖ͡°) do zobaczenia w następny wtorek ( ͡°͜ʖ͡°)
@shnitzel: jamnikara jaką jest każdy widzi, ale nie mogę zdzierżyć "przyjaciół" pszema i jego trochę też, chociaż to on jest tu ofiarą. Kumple sprzedali go, że się pochwalił brakiem segzów, że dopiero co z kimś zerwał, on się przyznał, że po tym płakał i dał jej hasło do telefonu. Nie czaję trochę tej pierwszej sceny i o co się jamnikara znowu pluje ale ta druga ją jeszcze nakręca xD nagroda
Ten sezon jest tak dynamiczny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oni celowo wybierają takich porypańców, ale w końcu za to im płacimy ( ͡° ͜ʖ ͡°) sezon trzyma dość wysoki jak na tvn poziom xD Powinni wprowadzić jakieś statuetki dla po**ba sezonu xD jakieś głosowanie, te sprawy. Nagroda od telewidzów, nagroda od internautów ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo coś jak w wyborach miss, zeszłoroczny świr sezonu, wręcza statuetkę tegorocznemu itd xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze by się laski pobiły na scenie xDD
Para nr 1: Cygan i Marta38. Szczerze, trochę się wyłączam jak ich pokazują xD Wydaje się, że się dogadują. Marta się wydaje cicha, on też ale jakby mniej. Ale razem jakoś się uzupełniają. Myśle, że taka konsternacja między nimi następuje w momencie gdy wjeżdżają kamery. Pewnie poza nimi jest inaczej. Myślę też że związek został skonsumowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie krępują się przed sobą, paradują porozbierani. Cygan dobrze sobie wygląda, ona też normalna sylwetka. Może już bąbelkują jak Robert z Anetą z poprzedniego sezonu ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakby to powiedziała moja babka "toż to już łostatni dzwonek" xD
Para nr 2: Justyna i Przemek. Ta laska z każdym odcinkiem pokazuje chłopu "red flags", i to tak dobitnie, że tylko ślepy by nie zauważył. Mam nadzieje że Przemek z rigczem pociągnie program do końca a potem kopnie ją w tyłek. Do laski chyba dotarło, jak bardzo źle to z boku wygląda więc wymyśliła sobie polifoniczne jamniki xD (czyt. policystyczne jajniki) "TO HORMONY I MAM PRAWO TAKA BYĆ, A TY MI NADSKAKUJ BO TAK!" - i cyk pora na CS'a xD Można chłopa wkur*iać dalej xD Kurła też mam problem z hormonami, ale nie zasłaniam się nimi xD wręcz przeciwnie gdyby nie badania krwi to bym o tym nie wiedziała xD nie ryje mi to bani xD Nikogo nie wkur*iam a jak wkur*wiam to wiem, że to robie i potrafie to wziąć na klate i sie ogarnąć xD ale to nie są hormony xD tylko mój charakter xD Wisienką na torcie okazało się to, co powiedziała później "ekspert" Chorzewska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli nie słyszeliście to uważajcie tera, Justyna wygrzebuje Przemkowi listy z zamkniętej na klucz skrzynki. Uważa to za słodkie i niewinne xD Kur.. to jest chore i to nie jest fajne nic a nic. To byoby fajne w gimbazie jakby pani wychowawczyni wysłała list informujący o zagrożeniu do rodziców. Wtedy byś się na coś przydała może. Albo inny hit. Sprawdza Przemkowi telefon. Kur.. serio? Nikomu nigdy nie sprawdzałam telefonu. Jakoś przez myśl by mi to nie przeszło. Każdy z nas ma swoje sprawy, większe mniejsze. Nie muszą być to od razu zdrady. Nie chciałabym z nią żyć pod jednym dachem. Zaraz zacznie obwąchiwać mu ubrania, czy nie pachną damskimi perfumami. CHORA BABA
Para na 3: Marta i DiskoBoy. Ech... Marta trochę nadrabia w tym odcinku, z resztą już w poprzednim trochę typa wyjaśniła. Może bije od niej patusiarski vibe, ale myślę, że to kwestia tego, że ona całkowicie się skupia na dziecku i na pracy. Stres odreagowuje fajkami i alkoholem. Może źle sypia i temu pije. Zaś u----i odbijają się na jej wyglądzie zewnętrznym. Może ona serio o siebie nie dba, bo typ od samego początku się jej nie podoba, więc uważa że nie warto? Jednak powtórzę to, co w zeszłym tygodniu: dla niego nie musi się starać, olać brzydala, ale powinna się pokazać z jak najlepszej strony dla potencjalnych chętnych spoza programu. Fajnie, że nie angażuje zbytnio Rysia w tę znajomość. Wysławia się całkiem z sensem. Przejrzała go dwa odcinki temu. A ten się tylko czepia. On nic innego nie robi tylko sie czepia. Ja sie nie dziwie że go żona zostawiła. Nie dość, że mu nie staje, nie dość że wali ślepakami, jest aseksualny, ciapowaty to jeszcze o wszystko sie przypieprza. Pan idealny. Fajki mu nie pasują, ale w ankiecie napisał że mogą być. Ciuchy mu nie pasują. Mają być "miniówy", kozaczki i pewnie jeszcze kabaretki. Tak teraz nawet żarcie mu nie pasuje. Jak to frytki z kurczakiem?! Może lepiej warzywa? Chłopie warzywa mają więcej entuzjazmu niż ty. Z resztą diskopolowiec coś tam naściemniał widać, w zajawce do kolejnego odcinka chyba Chorzewska wyjechała do niego z tekstem: "Gdzie jest ta osoba z ankiety?" czy coś takiego.
Dzięki Miraski i Mirabele za seans ( ͡° ͜ʖ ͡°) do zobaczenia w następny wtorek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kumple sprzedali go, że się pochwalił brakiem segzów, że dopiero co z kimś zerwał, on się przyznał, że po tym płakał i dał jej hasło do telefonu. Nie czaję trochę tej pierwszej sceny i o co się jamnikara znowu pluje ale ta druga ją jeszcze nakręca xD nagroda
No tak, chora, przecież się przyznała ( ͡° ͜ʖ ͡°)