Wpis z mikrobloga

Jak korzystać z decka bez internetu? Zrobiłem test , to bez neta zatrzymał się na logowaniu do steam w gaming mode, poczekałem 20 minut i wciąż tego próbował, nie było opcji by włączyć offline mode. Mogłem jedynie przejść na desktop, gdzie nie działały trackpady bo są powiązane z aplikacją steama. W necie piszą że trzeba włączyć offline mode zanim utracimy połączenie z netem, przecież to bzdura xD. Taki super przenośny komputer że musi mieć ciągłe połączenie z netem inaczej jest przerośniętym przyciskiem do papieru? Czegoś tu nie rozumiem.
#steamdeck
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ale_co_to: no tak zrobiłłem, wyłączyłem decka i wyłączyłem neta że niby poszedłem gdzieś gdzie nie ma neta. Włączyłem i mielił na logowaniu, nie było opcji wybrania offline mode. Coś muszę źle robić.
  • Odpowiedz
@master4342: przetestowałem specjalnie dla ciebie. Wyłączyłem internet i zresetowalem steam decka, normalnie działa. Nie wiem co robisz źle.
Przy włączeniu wybieram profil (mam dwa zapisane), przez chwilę jest oczekiwanie na sieć i włącza się automatycznie w trybie offline.
  • Odpowiedz