Wpis z mikrobloga

Nie jestem komunistą ani nie lubię zaglądać ludziom do kieszeni lecz jak słyszę że "zawód" influencera jest ciężki to mam ochote d---------ć 90% podatku takim k----m, niech się cieszą że nie muszą zasuwać na kasie lub w januszexie j----e głąby bez wykształcenia
#famemma
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KONONOWlCZ: Będąc kobieta jest bardzo proste, nawet kiepska z wyglądu bo wystarczy ze się pomaluje. Te bez pomysłu na siebie i perspektyw już nawet nie musza praktykować najstarszego zawodu świata bo na takim onlyfansie zarobią tyle samo albo i więcej za zwykle zdjęcia d--y.
  • Odpowiedz
Będąc kobieta jest bardzo proste, nawet kiepska z wyglądu bo wystarczy ze się pomaluje.

@krystian-stepaniak: xDDDDDDDD aha i co, od razu kontrakt w fame mma ? xD komercyjne współprace na kilkadziesiąt tysięcy bo jakaś babka użyła szminki i cienia pod oczy ?

ja mógłbym, ale jednak mam honor i resztkę godności

@KubaSh: kurde byłbyś bogaczem gdyby nie honor i resztka godności xDTak to nie działa, że w tydzień pozbywasz się godności i honoru i od razu pojawiają się 2
  • Odpowiedz
@KONONOWlCZ: A czy ja gdzieś pisałem o kontrakcie na fame? Nawet grając w gierki na twitchu zarobi więcej niż kowalski na budowie tylko dlatego że jest babą. Są też takie strony jak majtkomat gdzie simpy potrafią płacić 50zł za nasranie do pojemnika czy używane gacie.
  • Odpowiedz
A czy ja gdzieś pisałem o kontrakcie na fame? Nawet grając w gierki na twitchu zarobi więcej niż kowalski na budowie

@krystian-stepaniak: nie, ale napisałeś by być influencerem wystarczy się pomalować xD Zasadne zdaje się zadać pytanie czy mówimy o tym samym zjawisku bycia INFLUENCEREM czy internetowym koorwiskiem co 'pokazuje tzipe za żetony' xD
  • Odpowiedz
@KONONOWlCZ: Nie załapałeś ironii stary, myślałem że lennyface był tu dość sugestywny xD Co do uszczerbków na psychice to nie zaprzeczam ich istnieniu lecz nie są wyłącznością hehe branży influencerskiech, są sytuacje o równym lub też większym natężeniu stresu za dużo mniejsze pieniądze, de facto wymagające więcej niż przywołane przeze mnie ssanie pały
  • Odpowiedz
Poza tym ten stres nie rzutuję się jakoś szczególnie na ich życie, ile to k---a afer przeciekło ludziom przez palce a ci nic nie stracili a niekiedy wręcz przeciwnie xD
  • Odpowiedz
@Varelse: Załapałem, ale po prostu robienie gał to dobra metafora drogi jaką trzeba przejść by coś w tym świecie pato-influencerów znaczyć xD zmierzam do tego, że nie wystarczy stwierdzić, że jest się influencerem i od razu trzepie się hajs ;) Patrząc na te wszystkie wysrywy tych "influencerów", to kim i jacy oni są i jaką musieli drogę przejść - to osobiście wolałbym j---ć w januszexie xD

pomyśl, ile jest nastolatków
  • Odpowiedz
@KONONOWlCZ: A na czym niby polega kariera większości kobiet w zawodzie influensera? Przypadkiem nie na tym że świecą dupskiem na instagramie i z tego są znane? Ogólnie będąc kobietą łatwo zrobić pieniądz bez wysiłku, czy przez pokazywanie d--y, czy granie w gry, czy sprzedawanie swoich zdjęć a wspólnym mianownikiem tego jest seksualność.
  • Odpowiedz