Wpis z mikrobloga

Taka ciekawostka możecie wpisać dowolnego #bitcoin maksymalistę z TT w wyszukiwarkę klientów Celsiusa żeby zobaczyć jego portfolio shitów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dean_corso: wiedziałem za tak będzie z dzbanami... Ja p------e. Już nawet nie chodU o to że to shity,tylko jakieś APY 20% itp. jest niedorzeczne. Gdyby było "RISK FREE" przy takim oprocentowaniu, to momentalnie ułatwiłaby się kolejka z miliradami chętnymi do włożenia.k---a Buffet i inni by cały majątek w to wsadzili. Każde narzędzie oferujące takie oprocentowanie w 5 minut zostałoby wypełnione po brzegi.
Przecież mogliby zaciągać kredyty pod to!
Nie ma możliwości aby
cyberpunkbtc - @dean_corso: wiedziałem za tak będzie z dzbanami... Ja p------e. Już n...

źródło: comment_1665390180SpctGrqHBlpBg8ScKPjEku.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dean_corso: Ta wyszukiwarka jest beznadziejna. Gościu całą nazwę użytkownika potraktował jako jeden stringi i wyszukujesz też jednym strongiem. Musi być dokładnie wpisane imię_nazwisko. Spacja nie rozdziela na dwa stringi. Z tego co widzę to chyba celsius dodaje pomiędzy imię i nazwisko, drugie imię, jeżeli ktoś wypełnił je przy rejestracji.

Gdzie jest ta bqza w oryginale od celsiusa?
Lepiej samemu w niej weryfikować jeżeli kogoś nie znajdzie :P
  • Odpowiedz