Taka ciekawostka możecie wpisać dowolnego #bitcoin maksymalistę z TT w wyszukiwarkę klientów Celsiusa żeby zobaczyć jego portfolio shitów ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@dean_corso: wiedziałem za tak będzie z dzbanami... Ja p------e. Już nawet nie chodU o to że to shity,tylko jakieś APY 20% itp. jest niedorzeczne. Gdyby było "RISK FREE" przy takim oprocentowaniu, to momentalnie ułatwiłaby się kolejka z miliradami chętnymi do włożenia.k---a Buffet i inni by cały majątek w to wsadzili. Każde narzędzie oferujące takie oprocentowanie w 5 minut zostałoby wypełnione po brzegi. Przecież mogliby zaciągać kredyty pod to! Nie ma możliwości aby
@dean_corso: Ta wyszukiwarka jest beznadziejna. Gościu całą nazwę użytkownika potraktował jako jeden stringi i wyszukujesz też jednym strongiem. Musi być dokładnie wpisane imię_nazwisko. Spacja nie rozdziela na dwa stringi. Z tego co widzę to chyba celsius dodaje pomiędzy imię i nazwisko, drugie imię, jeżeli ktoś wypełnił je przy rejestracji.
Gdzie jest ta bqza w oryginale od celsiusa? Lepiej samemu w niej weryfikować jeżeli kogoś nie znajdzie :P
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Przecież mogliby zaciągać kredyty pod to!
Nie ma możliwości aby
źródło: comment_1665390180SpctGrqHBlpBg8ScKPjEku.jpg
Pobierz@cyberpunkbtc: pewnie na żonę miałeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gdzie jest ta bqza w oryginale od celsiusa?
Lepiej samemu w niej weryfikować jeżeli kogoś nie znajdzie :P
@cyberpunkbtc: @kexus512: spacje out