Aktywne Wpisy
Przydupaska +23
Jak opanować nerwy podczas egzaminu na prawo jazdy? Zdaję już chyba setny raz i ciągle się stresuję. Ręce na kierownicy latają, lewa noga też żyje swoim życiem:/ Przez to wszystko nie jestem w stanie zrobić jakiegokolwiek precyzyjnego manewru. Każdy egzamin kończy się porażką i mimowolnymi wymiotami (raz nawet nie zdążyłam dobiec do toalety w Wordzie. Pomocy!
#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta
#prawojazdy #pomocy #pytanie #kiciochpyta

Tajlosfit +142
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego w internecie zbiera się na wóz strażacki, który powinien być sfinansowany z podatników? Dlaczego straz pożarna nie ma pieniędzy na wóz strażacki? #zrzutka

Bedzie szło na tym zestawie zarobić? Poprzedni kosztował tysiaka, po zakończeniu produkcji ponad 3. Ten poniżej obecnie 1200zl. Przewidywane zakończenie produkcji 2024
Ponad 5500 elementów.
https://www.smyk.com/p/lego-ninjago-ogrody-miasta-ninjago-71741-i6868463
#lego
@d0n_chich0t: dużo gadasz jak zwykle i myślisz że masz rację. A potem przychodzi zderzenie z rzeczywistością: 48 sztuk sprzedanych w ciągu ostatniego pół roku, średnia cena prawie 3k (2940), maksymalna 3600. Wychodzi na to, że przynajmniej 47 amatorów się znalazło.
Dziwnie wyglądają też te najtańsze (640, 1200) które mocno obniżają średnią. Te ceny były niższe, niż kosztowała
Po drugie sprawa z lego i ewentualnie upadłością lub zaprzestaniem produkcji całkowicie wywinduje ceny klocków w kosmos. Tak sądzę. Więc to też plus.
@xdrcftvgy: to chyba nierealne, musiałaby mieć miejsce ciężka dziesięcioletnia ogólnoświatowa recesja spowodowana wojną nuklearną ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale wtedy lepiej inwestować w co innego np papier toaletowy i makaron ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Godir17: grunt to szczerość. Dzięki, że zechciałeś się z nami tym faktem podzielić xD