Aktywne Wpisy
zarroc +6
dawno nie bylo galerii memów a już weekend się zaczal, na pewno coś się znajdzie
bruhmomentow +31
jedyne co mam meskiego to morde i #!$%@? jak puszka monstera (wypilem i nie moge teraz spac) #femboy
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#zwiazek #logikarozowychpaskow
Mirki, od kilku tygodni mam problemy z różową.
Różowa ma przyjaciółkę, która trzyma się jak z siostrą. Ogólnie wszyscy bardzo się lubimy itp.
Przyjaciółka ma teraz ciężki okres, w zasadzie tragedię rodzinną tj. pogrzeb najbliższego członka rodziny.
Oczywiście bardzo współczuję.
ALE moja różowa traktuje to jakby to była również jej osobista tragedia, ciągle płacze, nie ma humoru, bierze wolne od pracy. Każda próba delikatnej rozmowy na ten temat, kończy się atakiem histerii.
Jestem w stanie zrozumieć pewną empatię, ale trwa do już 3 tydzień. Zaczynam myśleć, że to nie jest "zdrowe", a tym bardziej, że ta sytuacja nie dotyczy jednak naszej rodziny.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #634261cd67c16053894c1288
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: jako dobry niebieski powinieneś ją wspierać.
Tak ze dwa razy dziennie po godzince, tak intensywnie, by miała problemy z chodzeniem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@girlsjustwannahavefun: i dobrze, ale czy przynosiłabyś to do domu? Pozwoliłabyś, by ten smutek zagościł również w twoim związku?
@adfgx: może.
Ale też nie powinna pochłaniać uczuć innych jak gąbka, to to może pójść w depresję.