Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
lhotse89 +512
Już sam nie wiem, czy to bardziej były wybory, eksperyment społeczny, czy zbiorowy, podkarpacki test na inteligencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W samym tylko Rzeszowie ponad 12 tys. upośledzonych umysłowo xD
#bekazpisu #bekazpodludzi #wybory #podkarpacie #rzeszow #obajtek
W samym tylko Rzeszowie ponad 12 tys. upośledzonych umysłowo xD
#bekazpisu #bekazpodludzi #wybory #podkarpacie #rzeszow #obajtek
Na stronie stronie intercity się nie da. Ktoś z rodziny u mnie w Kaliszu poszedł na dworzec zapytać o bilet żeby kupić i mu babka w mieście powiatowym powiedziała, że trzeba w Warszawie w okienku. Baba była po prostu nieogarnięta? Bo to, ze ten kraj jest to wiem i to faktycznie może tak funkcjonować.
#pociagi #ukraina #intercity
@Deykun: tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No co rozkład-pkp.pl, możesz tam znaleźć bilet, ale nie możesz go kupić.
To nie jest dla mnie tylko dla Ukraińców którzy chcą wrócić do Kijowa i akurat zatrzymali się tutaj, i jak napisałem, była wycieczka do okienka i powiedzieli żeby do okienka pójść w Warszawie. XD
⠀
Jak wytłumaczyć coś takiego Ukraińcowi jak ja tego po polsku nie rozumiem.
Według rozkład-pkp.pl IC 68 Kiev Express - kursuje bezpośrednio z Warszawy do Kijowa. Ja nie mówię, że tak jest tylko co widzę w internecie.
W Kaliszu nie ma kasy Intercity, bilet możesz kupić w kasie w Koninie albo Poznaniu.
Bilet możesz też kupić na stronie Kolei Ukraińskich https://booking.uz.gov.ua/en/ ale sprawdzam sobie na stronie UZ to miejsc brak na kilka losowych terminów na 60 dni wprzód.
Można
Świetna odpowiedź, dzięki. Właśnie też ustaliśmy z 2h tego ukraińskiego przewoźnika, i nadal można kupić z Przemyśla i prawdopodobnie tak pójdzie ze startem z Ostrowa Wielkopolskiego.
@Ramone:
Są miejsca z Przemyśla do Kijowa, Chelm mi nie chcę wyszukać w ogóle: