Aktywne Wpisy

WielkiNos +320
Lubicie jesc mięso i robić grilla? To znaczy, że utknęliście w średniowieczu - tak twierdzi Natalia Przybysz, która usunęła kiedyś ciążę gdyż miała za małe mieszkanie.
#polska #ojkofobia #bekazwegetarian #celebrytki #niepopularnaopinia
#polska #ojkofobia #bekazwegetarian #celebrytki #niepopularnaopinia

p0melo +476
Rząd testuje centralny system do umawiania wizyt do lekarza na NFZ. Trzymanie terminów dla znajomych, wpychanie rodziny przed kolejką po wdrożeniu tej aplikacji może być utrudnione.
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2

źródło: Image
Pobierz
#programowanie #pracait
@geodetaPiotr: Uczelnia i doswiadcznie do CV.
@geodetaPiotr: Po co był Ci bootcamp w takim razie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba na każdym technicznym/ścisłym kierunku trzeba znać podstawy programowania i coś tam pisać/automatyzować. Myślę że wspominanie o tym w cv mija się z celem -> studia techniczne > bootcamp :) Najważniejsze moim zdaniem żebyś miał jakieś projekty zrobione i mógł coś ciekawego o nich opowiedzieć na rozmowie. Kwestie teorii załatwia
@geodetaPiotr: Tylko trochę doszkolić? Sam sobie właśnie odpowiedziałeś czy warto to umieszczać w cv. Może trochę zwróci uwagę, ale nic specjalnego skoro jest to zwykły kurs, który przy samozaparciu możesz zrobić w internecie za darmo. Ja jak widzę jakieś cv i jest tam kurs programowania, to bardziej mnie zastanawia czy taka osoba była najlepsza w grupie, czy może
źródło: comment_1664869490O06NcIhgFbRzogNqk6xJqQ.jpg
Pobierz