Aktywne Wpisy
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
ElementalX7 +80
#famemma "Spokojnie, Youtube nie ściągnie nam konfy" YouTube:
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
https://www.youtube.com/watch?v=M_gHgIZhx5o
3:52
Nie mogę jak was rozgrywają, jak dzieci
Podpisują kontrakty w nich zawarte jest że będą kłutnie, czym więcej kłótni tym ludzie tacy jak wy bardziej chcą ten teatrzyk oglądać, tym większa kasa dla organizatora. W końcu gdy kłótnia sięga już sufitu wtedy robi się walkę a wy i wam podobni płacicie za oglądanie tej szopki a zawodnicy z organizatorem liczą kasę.
Was
odpowiedz
@Daddy2137: twierdzisz że matki każdego Polaka to prostytutki?
@mpetrumnigrum: może ty się wróć do podstawówki, żeby ciebie nauczycielka porozgrywała jak się pisze poprawnie po polsku? xd Plus czytania ze zrozumieniem też by cię mogła nauczyć bo widać, że nie zrozumiałeś co ja napisałem wyżej.
@WhiskeyIHaze: ale tylko razem z tobą HIPOKRYTO.
Nauczycielka porozgrywała.... Pouczać innych a samemu nie znać znaczenia słów. I nie tłumacz się automatycznym słownikiem.