Aktywne Wpisy
McBreed +77
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Vermeerrr +14
Nie wiem czy dalej opłaca mi się żyć, 25 lat na karku, lekkie upośledzenie umysłowe, bardzo sztywne myślenie, w ogóle nie elastyczne. Po prostu nie umiem w życiu, nie umiem funkcjonować w spoleczenstwie. Nie chcę mi się żyć, nie wiem jak ja do tej pory egzystuje, ale jestem kompletnie nie samodzielna, pracuje za granicą i daje radę, ale wszystko mam załatwione przez firmę. Jestem do niczego, jestem porażka. Tacy ludzie jak ja
Ktoś ma pomysł, dlaczego roSSja przeniosła bombowce na północ?
Wątpię aby bali się uderzenia Ukrainy.
Czy zatem knują jakieś uderzenie na Finlandię zanim finowie wejdą do #nato ?
A może to straszak na fin i ucieczka przed ukr w jednym? Ewentualnie będą tam remontować te samoloty?
kh101 czy 102 mają zasięg do 4500km - oficjalny a wiadomo jak u ruskich z tymi zasiegami, zaniżają.
Mogą sobie nimi straszyć tylko.