Aktywne Wpisy

Nie_RabarbaR +70
Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czemu lewaki sobie utarły, że konfederacja jest partią anty-kobiecą? Co takiego w jej programie jest antykobiece, oprócz zakazu skrobanki?
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet

Chrzaszczu +144
Jakiś czas temu oddałem zegarek dziadka znaleziony głęboko w szufladzie do naprawy. Właśnie odebrałem go od zegarmistrza i chwalę się efektami jego pracy (。◕‿‿◕。)
Okazało się, że jakimś sposobem do środka dostała się kiedyś woda i środek był dość mocno zardzewiały. Zegarmistrz całkowicie rozebrał mechanizm, oczyścił wszystko, poskładał, wyregulował, wypolerował. Za całość skasował mnie 300zł. Sami oceńcie, czy warto było ratować takie cacuszko.
W komentarzu
Okazało się, że jakimś sposobem do środka dostała się kiedyś woda i środek był dość mocno zardzewiały. Zegarmistrz całkowicie rozebrał mechanizm, oczyścił wszystko, poskładał, wyregulował, wypolerował. Za całość skasował mnie 300zł. Sami oceńcie, czy warto było ratować takie cacuszko.
W komentarzu

Łatwo je napisać, trudno napisać je tak, by przy większym obciążeniu nie umierały.
Ale, że co? Dopisanie do czegoś gotowego, czy po prostu chcesz postawić mirko na zend? Ta druga opcja jest co najmniej szalona :P
Oczywiście gimbus zrobi za 200, ale patrz w kod tylko jeśli nie masz problemów z ciśnieniem a przy dużym projekcie .... jakby był duży to miałbyś zespół :P
Znaczy też, jeszcze wiele zależy od tego co jest, czego nie ma.
@npsr: Pewnie masz rację ale jak już wspominałem to prywatna, niekomercyjna stronka. Dlatego 1k to trochę dużo jak dla mnie - ale 500 bym dał. Tak spytałem ... bo może ktoś widział, jakiś prosty przykład w sieci. To które ja znalazłem to z reguły spore systemy, których przystosowanie do Zenda mogłoby pochłonąć więcej pracy niż stworzenie od zera
Ja nie mam czasu, ale mogę ewentualnie spytać kumpli, czy by się nie podjęli w tym budżecie. Z resztą na mirko też możesz pytać ;)