Aktywne Wpisy
niegwynebleid +692
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +129
Zmieniłem w ustawieniach na telefon->przychodzące->pełen ekran.
Dla jednego kontaktu mi się udało, a dla drugiego już nie.
Chyba to ma jakiś związek ze zdjęciem, ale nie mogę znaleźć reguły w czym problem.
https://discussions.apple.com/thread/253593083
Tutaj piszą, że niby trzeba przesunąć zdjęciem w edycji, ale to jakoś u mnie nie działa.
#ios #iphone
Dzięki za tipy.
To jest jakaś masakra. Dla jednego kontaktu mi się udało, a dla drugiego już nie tzn. działa na parę sekund i zaraz samo się resetuje i już nie ma zdjęcia na pełen ekran ヽ(☼ᨓ☼)ノ
Dodatkowo mam ustawione, żeby kontakty synchronizował z icloud, ale tego nie robi (nie mam pojęcia dlaczego).
Zrobiłem jeszcze test, utworzyłem kontakt w icould, dodałem zdjęcie i efek ten sam. Działa przez około 5 sekund i za chwile się resetuje ustawienie zdjęcia i już nie ma na pełen ekran.
Oczywiście na nowym zdjęciu już nie działa.
Wróciłem ze zdjęciem na którym działało i już teraz też nie działa ヽ( ͠°෴ °)ノ
Ale to jest poje.....
Najśmieszniejsze jest to że na moim i syna telefonie działa, a u żony tylko na jednym kontakcie działało.
Zdjęcie pochodziło z backup Google photos i wysłane whatsapem. Widocznie tu był issue.
Dzięki za tipy.