Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +22
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
suzaku0 +1159
Ja zacznę: Oblivion ( im a big fan ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
#steamdeck
A jeśli chodzi o pierwszą, w którą faktycznie pograłem (ba, wymaksowałem), to był to Harry Potter 2 w wersji PC (oczywiście z dubbingiem) ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@Awupin: a masz to GTA4 że steama czy z zewnątrz?
@Lulz1: swoja droga, jak sie gra? Masz moze bete dragonflighta?
Jeśli gra się uruchomić (chodzi o wotlk classic, retaila nie instalowałem) raczy to na ustawieniach 4 z 1200x800 jest cap fps z 3h baterią. Ale problem z tym, że z niewiadomego powodu ona się tak 3/10 prób uruchamia, a próbowałem różnych wersji protona i protonaGE... Bety Dragonflighta nie mam - tempe uje z blizza nigdy nie dały mi klucza odkąd gram na retailu (12 lat).
@Lulz1: ja kiedys dostawalem z programu dla tworcow addonow, a teraz nawet tam nie dajo
A co takiego zmontowałeś, że dawali ci z tego programu?
Ale teraz juz nie daja odkad microsoft kupil blizzarda, nie dawali ani na wotlka ani na dragonflight. Nie wiem moze na curseforge daja, ale na
MS jeszcze blizza nie kupił, nie sfinalozowali transakcji. Pewnie w ich oczach jesteś zbyt małym wypierdkiem aby dostąpić zaszczytu bycia zaproszonym do bety.
Z tego programu zaproszen tez tylko z 70 jest, wiec niewiele by to zmienilo co do ilosci zaproszen jakby odpalili.
Na classica tez nie bylo programu ale to akurat bylo zrozumiale ze nie chcieli zeby w momencie premiery wszyscy juz mieli gotowy pelen setup addonow