Rosja może przeprowadzić taktyczny atak nuklearny na obwód lwowski lub Karpaty.
Ale USA już zadeklarowały, że biorą Ukrainę pod swój „nuklearny parasol” i mogą zadać odpowiedni cios w obiektach jądrowych i obiektach infrastruktury wojskowej Federacji Rosyjskiej, jeśli Rosja podejmie taki krok.
„W Rosji istnieje, powiedzmy, pewien program uderzeń wyprzedzających. Pierwszy strajk to imitacja, czyli sygnał o możliwości użycia uderzenia nuklearnego. To jest uderzenie na terytorium obszarów słabo zaludnionych, może to być morze, jeśli wstępnie ekstrapolujemy na Ukrainę, to to - Karpaty”, Jeśli po tym kraj nie reaguje na naciski dyplomatyczne Federacji Rosyjskiej, wtedy drugi cios można zadać bezpośrednio w obiekty infrastruktury.
Czy jesteśmy na krawędzi trzeciej wojny światowej?
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: widać, że im się d--a pali i nie mają już nic więcej do zaoferowania, bo znowu grają swoim "straszakiem", którego już większość ma w dupie ( ͡°͜ʖ͡°) trzęsę się i śmieję się
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: wszystko fajnie ale po c--j wrzucasz twitta jakiegoś YOUNGDANAX to po pierwsze, a po drugie niby starasz się być miłym bordo a n----------z o tym atomie co najmniej raz na godzinę, ogarnij się
ehh wolałem chyba być pomarańczowy, bo teraz nagle wszyscy oczekują ode mnie jakiegoś wyższego standardu i nie można sobie po prostu ot tak robić randomowych wrzutek jak dawniej ( ͡°ʖ̯͡°)
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: 1. Źródło z tweeta równie wiarygodne co IDZD 2. Lepsze źródła sugerują, że jeśli już, to celem byłaby Wyspa Węży lub nad Prypecią 3. Jeszcze lepsze źródła sugerują, że do ataku jeszcze daleko
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Trochę fantastyka, bo zakłada uderzenie przy granicy NATO. Zajebiście bo wtedy kraje NATO będą cisnąć mocniej na powstrzymanie wariata.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: bylibyśmy gdyby rządzący rosją mieli morale w wojsku takie jakie było w latach 50tych i łby na karku a nie te pyski zapijaczone wypisz wymaluj 1 RP gdzie sie szabelką machało i urra bóg pobłogosławi ojczyzne naszą zbawi
Franca ze zdjęcia minutę po widocznym momencie podj3bała hulajnogę elektryczną spod sklepu. Marne szanse, ale mam taką myśl, że może ten papierowy kubek był z konkretnego sklepu, gdzie były kamery... Skąd może być taki kubek? :) #csiwykop #koszalin
https://twitter.com/youngdanax/status/1575471617081212931
Rosja może przeprowadzić taktyczny atak nuklearny na obwód lwowski lub Karpaty.
Ale USA już zadeklarowały, że biorą Ukrainę pod swój „nuklearny parasol” i mogą zadać odpowiedni cios w obiektach jądrowych i obiektach infrastruktury wojskowej Federacji Rosyjskiej, jeśli Rosja podejmie taki krok.
„W Rosji istnieje, powiedzmy, pewien program uderzeń wyprzedzających. Pierwszy strajk to imitacja, czyli sygnał o możliwości użycia uderzenia nuklearnego. To jest uderzenie na terytorium obszarów słabo zaludnionych, może to być morze, jeśli wstępnie ekstrapolujemy na Ukrainę, to to - Karpaty”, Jeśli po tym kraj nie reaguje na naciski dyplomatyczne Federacji Rosyjskiej, wtedy drugi cios można zadać bezpośrednio w obiekty infrastruktury.
#ukraina #rosja #wojna
ehh wolałem chyba być pomarańczowy, bo teraz nagle wszyscy oczekują ode mnie jakiegoś wyższego standardu i nie można sobie po prostu ot tak robić randomowych wrzutek jak dawniej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Źródło z tweeta równie wiarygodne co IDZD
2. Lepsze źródła sugerują, że jeśli już, to celem byłaby Wyspa Węży lub nad Prypecią
3. Jeszcze lepsze źródła sugerują, że do ataku jeszcze daleko
Komentarz usunięty przez autora
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: bylibyśmy gdyby rządzący rosją mieli morale w wojsku takie jakie było w latach 50tych i łby na karku a nie te pyski zapijaczone wypisz wymaluj 1 RP gdzie sie szabelką machało i urra bóg pobłogosławi ojczyzne naszą zbawi