Wpis z mikrobloga

@zxc21: patrz, jak masz link koszyk dodajprodukt to odswiezasz go i wysylasz formularz, jak przy odswiezaniu nie pyta cie o formularz to wracasz na sklep, wtedy albo dodało ci do koszyka albo nie, jesli nie to od nowa
@slawencjusz: W Operze takiego komunikatu nie ma, bo jest to domyślne zachowanie przeglądarki (odświeżając Opera przesyła zawsze dane formularza). Dlatego więc lepiej jest jej używać.
@zxc21: aa ze w takim sensie, no niby spoko ale jak juz nie pyta o alert (nie wysyla) to masz w wrocic na sklep pgg tam odswiezac, a na operze jak samo ci wysyla to nie wiesz kiedy nie bedzie strona o to pytac
@slawencjusz: nwm zobacze później może dało może nie dało, nie rozumiem czemu odświeżać na stronie głównej skoro musze dostać się do /koszyk. Teraz strona wogóle nic nie ładuje
@zxc21: wytłumacze ci to prosto jak kozie #!$%@? na wozie
1. Klikasz na ikonę dodania do koszyka produktu a wtedy wydarzy ci się jedna z dwóch sytuacji
- pierwsza to link od razu będzie w stylu skleppgg.pl/koszyk czy cos takiego i sukces
- druga opcja to link zmienia ci się na koszykdodajprodukt
2. Jak masz link koszykdodajprodukt to odswiezasz i wysylasz ponownie formularz bo wtedy jest szansa że doda ci do
@slawencjusz: zacznijmy od tego, że graniczy z cudem ponowne chociaż wejście na stronę, a tym bardziej wejście w koszyk. Kiedy biało czerwona płachta pojawia się nawet o 18. Druga sprawa, tak walczyłem we wtorek z wysyłaniem formularzu odświeżałem wysyłałem ponownie i nic. Non stop pytało o formularz, dlatego zaoszczędziłem jedno klikanie mniej i zmieniłem na opere, która nie pyta o wysłanie formularzu i robi to z bomby. Poza tym, jak już