Wpis z mikrobloga

@Calkiem_wysoko666: Wiem że to trochę pod audio voodo podchodzi, ALE! Miałem okazję grać na teoretycznie tych samych lampiakach z podobnego okresu produkcji (dwa po wymianie lamp w podobnym czasie) i bardzo się względem swojego dźwięku różniły. Zmierzam do tego że jak już się na coś zdecydujesz, to lepiej podjechać te X kilometrów i to ograć samemu, niż brać w ciemno, bo może akurat trafisz na taki który Ci się nie spodoba
@mowilemzewroce: wiadomka,ale właśnie próbuję zawęzić obszar poszukiwań bo jak tak człowiek czyta opinie to wszystkie są najzajebistsze. A tak zapytam fachowców z tagu bo mamy tu wielu i ograniczę się do powiedzmy 5 modeli które gdzieś tam sobie ogram i zobaczę przy którym mi staje i ten wezmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mam taki jeden swój pokój,że teraz odkręcam katanę na 50 i jak okno zamknięte to jest cacy

@Calkiem_wysoko666: ucz mnie mistrzu jak to wygłuszyłeś, też chcę taki pokój w swoim życiu (ʘʘ) Ja jak swój wzmak do połowy rozkręcę to mi szyba w kuchni dwa pokoje dalej wchodzi w czwartą gęstość i boję się że #!$%@? XD a to tylko 50W ma :/