Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +30
Witam serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z obietnicą z opóźnieniem, bo byłem na woodstocku zawartą w moim poprzednim wątku, czyli tutaj https://wykop.pl/wpis/72249205/jezeli-powiem-ze-z-perspektywy-mojej-pracy-ratowni
Podaje swoje zdjęcie weryfikacyjne, jako ratownik medyczny we #wroclaw i będę jak mówiłem w tamtym wątku pisal o patologiach, z jakimi mam do czynienia w pracy zawodowej ze strony Ukrainy i o tym, o czym w telewizji sie nie mówi i tuszuje się. Jak będę
Zgodnie z obietnicą z opóźnieniem, bo byłem na woodstocku zawartą w moim poprzednim wątku, czyli tutaj https://wykop.pl/wpis/72249205/jezeli-powiem-ze-z-perspektywy-mojej-pracy-ratowni
Podaje swoje zdjęcie weryfikacyjne, jako ratownik medyczny we #wroclaw i będę jak mówiłem w tamtym wątku pisal o patologiach, z jakimi mam do czynienia w pracy zawodowej ze strony Ukrainy i o tym, o czym w telewizji sie nie mówi i tuszuje się. Jak będę

Taiispiimapulber +48
Dwa typy mirabelek

A ja mam niemal całkowitą pewność, że USA tego nie zrobiło. USA nawet zakazuje Ukrainie bombardować terytorium Rosji, a tutaj nagle porywają się na wysadzenie gazociągu do Niemiec? Przecież to bez sensu. Poza tym ten wybuch dotyczy wszystkich sąsiednich krajów, a USA z pewnością nie zależy teraz na antagonizowaniu do siebie Europy.
Ruscy z kolei... mogą mieć w tym jakiś interes. Wszystko zależy od tego jak to sobie wykalkulowali. Być może uznali, że do normalnego biznesu i tak już nie będzie powrotu, więc mogą sobie pozwolić na akt terroryzmu. Byłoby to więc zwykłą pokazówką, do czego są zdolni, jeśli nie ugniemy się ich żądaniom.
#ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@danob99: jasne xD ja już teraz widzę jak cytują go zachodni dziennikarze i nawet nie zdziwiłbym się, gdyby musiał się do niego odnieść w końcu Biden
Ja nie mam zielonego pojecia czy dziurki zrobili ruscy, hamerykance, niemcy czy ufolodki. Nie chce nawet zgadywac bo nie mam ku temu uprawnien.
ALe za cholere nie owiem ze nie zrobily tego hamburgery, ruskie czy niemcy.
Z przyczyn podanych powyzej.
Pogodz sie z tym ze prawdy to my sie nie dowiemy - moze naze wnuki sie dowiedza.
@waro: Putin gra w szachy 11d part 2137
@danob99: Kłamiesz neuropku. Sikorski jest szefem komisji PE do spraw kontaktów z USA xd.
@danob99: myślę, że Biden w końcu będzie musiał odnieść się do plotek o wysadzeniu gazociągu. Być może wtedy ktoś też zacytuje twitt Sikorskiego