Aktywne Wpisy
Qurvinox +10
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
qrak01 +840
#ukraina
Syf się na tagu widzę zrobił.
Tak, Ukraińcy mordowali Polaków na Wołyniu.
Tak, ruskie mordowali Polaków w Katyniu i przez kilkaset lat wcześniej (a potem nas jeszcze okupowali).
Ukraina nie jest obecnie naszym wrogiem bo nam nie zagraża.
Natomiast rosja nieustannie od setek lat napada na kraje ościenne, grozi im i jest naszym wrogiem.
Jako Polak mam w dupie podboje USA, Anglii, Francji i krzywdy jakie te kraje wywołały bo mi
Syf się na tagu widzę zrobił.
Tak, Ukraińcy mordowali Polaków na Wołyniu.
Tak, ruskie mordowali Polaków w Katyniu i przez kilkaset lat wcześniej (a potem nas jeszcze okupowali).
Ukraina nie jest obecnie naszym wrogiem bo nam nie zagraża.
Natomiast rosja nieustannie od setek lat napada na kraje ościenne, grozi im i jest naszym wrogiem.
Jako Polak mam w dupie podboje USA, Anglii, Francji i krzywdy jakie te kraje wywołały bo mi
#famemma #primemma #patostreamy