Wpis z mikrobloga

@agahej: wiadomo wręcz bym powiedział, że tym bardziej społeczności polskie sie tam znaja i kojarza i lubia sobie #!$%@? xD a co do dziewczyny to jestem jego ziomkiem to wiem co i jak xD
@nakweed dziwne, że inne ziomki widzieli jak wstawił zdjęcie z dziewczyną kilka tygodni temu i chwalił się, że wchodzi żeby poderwać Roksi, bo jest wolna i dostanie się do willi. Przestań się ośmieszać, z dziury pochodzi tu nawet nie chcąc czegoś wiedzieć wiesz xd
@agahej: hahaha wielkie cos bo dodal kilka tygodni temu relacje (nie zdjecie) z jakas dziewczyna, niesamowite xD a podobala mu sie Natalia i tam chcial atakowac, zadnego planu z Roxi nigdy w zyciu nie bylo, po prostu tak wyszlo ale wierz sobie w co chcesz pelikanie, ciekawe jakim ziomkom tak mowil ze oni teraz to oglaszaja niby w internecie xDD to jak dodawanie 2+2 ale dla niektorych za trudne
@nakweed taki z ciebie ziomek Pawła, a nie wiesz, że mieszka w Toruniu a nie w Holandii, tylko tam mieszka jego mama i czasem tam bywa? Nie ośmieszaj się. Nie wiem czy cię wykupił czy co ale slabe to. :) Kończę dyskusje bo nie ma sensu.
@agahej: xD nie mieszka w Toruniu tylko w Holi:) jego mama rowniez nie mieszka w Toruniu tylko pod Toruniem w innej miejscowości xD co za głąb z ciebie, skad ty te informacje bierzesz, gdzie to czytasz xD
@agahej: najgorszy typ czlowieka - czyta wysrywy o normalnych ludziach, powiela je i jeszcze poszerza, sperma ci do ryja farmazoniaro, zyj swoim smutnym zyciem i powielaj glupoty pelikanie