Wpis z mikrobloga

Semionov Grigori Witalijewicz, 21 lat, z Tolyatti Obwód samarski, służył w Strategicznych Siłach Rakietowych, przeniesiony do 12 pułku pancernego, na Ukrainie od 2 tygodni, od kiedy się pojawił próbował wrócić do Rosji

#wojna #rosja #ukraina
TenebrosuS - Semionov Grigori Witalijewicz, 21 lat, z Tolyatti Obwód samarski, służył...
  • 62
  • Odpowiedz
do momentu czyjej decyzji o udziale w woejnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kefas_safek: typ niby od dwóch tygodni próbował stamtąd uciec, no na pewno, każdy łże jak trafi do niewoli, z resztą już był przykład co mówią uwolnieni jeńcy
  • Odpowiedz
no ale wiadomo że wy takie bzdury piszecie żeby pokazać jacy to wy nie "twardzi" no i żeby każdy wiedział że wy nie "ruska onuca"

@jadezagranice: nie sądzę, by większość chciała cokolwiek udawać czy się popisywać; po prostu niektórym szybko włącza się myślenie plemienne - czy to polityczne, czy wojenne i odczłowieczanie drugiej strony bez kszty chęci zrozumienia
  • Odpowiedz
@TenebrosuS: odziać, nakarmić, dać schronienie i telefon żeby mógł dać znać druchom jak można łatwo sie wymigać od bycia zamienionym w mielonke. Tak się robi różnicę.
  • Odpowiedz
wiem, że to przekracza wasze zdolności intelektualne ale ten na trawie to też jest człowiek

@jadezagranice: który przyjechał na teren drugiego kraju go pobić xDDD a potem będzie: no dowodca mi kazał strzelac do tego domu, przykro mi ze akurat byla tam twoja rodzina. Ale wyrozumialy kolega z wykopu szybko wybaczy w czyimś imieniu, bo przeciez tak szlocha
  • Odpowiedz
@TenebrosuS: wykopki wojownicy oczywiscie bo sami wojne wygrali solo xD (chyba robiac louda pierwszemu napotkanemu ruskowi i piszzcąc ne strelajet ne strelajet)

Smutny widok, chlopak sie zalamal, mam nadzieje ze beda go traktowac jak czlowieka
  • Odpowiedz
a co jeśli jest serio niewinny, nic nikomu nie zrobił

@jadezagranice: Bądź najeźdźcą, na obcej ziemi, z bronią w ręku i z misją #!$%@? wszystkiego. Bądź niewinny xDDDDDD

Gdyby chciał być niewinny to by zdezerterował.
  • Odpowiedz
a co jeśli jest serio niewinny, nic nikomu nie zrobił i od początku próbuje się wykręcić, ale za odwrót dostanie właśnie "kulę w łeb"?

@jadezagranice: Ale co kogo to obchodzi. Jego życie ma wartość tylko dlatego że można wymienić go za Ukraińca.
  • Odpowiedz
a co jeśli jest serio niewinny, nic nikomu nie zrobił i od początku próbuje się wykręcić, ale za odwrót dostanie właśnie "kulę w łeb"?

@jadezagranice: Jest żołnierzem obcego państwa które pogwałcając wszelkie prawa cywilizowanego świata napadło na wolną i niepodległą Ukrainę więc jest bezsprzecznie agresorem. Co do kulki w łeb to wolałbym być wolny niż zniewolony ¯\(ツ)_/¯

nie znacie w ogóle sytuacji a już wydaliście na
  • Odpowiedz