Aktywne Wpisy
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo
SombreroTaco137 +173
pochwaliłem się starym, że zrobiłem życiówkę na rowerze 65km, to ci jedynie nawyzywali, że mam im odkupić rower jak go rozwalę od tej jazdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
#przegryw
Opony DOT XX 05
Hamulce z tyłu 20% tarcza dojechana, przód wyglądał na jakiś mało uzywany kilkuletni zestaw a miało być rok temu wymienione
Brak światła z przodu xenon spalony
Rdza w wnęce koła, na rantach błotników, nalot na drzwiach i klapie.
Ćwiartka prawy tył wspawana i szpachel odpada płatami
Błotnik przód rozwalony przez jakiś słupek
Błąd linki maski
Wnętrze bez kilku guzików, podsufitka odklejona, cała lepka od papierochów i śmierdzi w środku
Syf we wnętrzu
Pod maską cieknie z zbiorniczka i przewodu wspomagania i pokrywy zaworów
Uszczelki wewnątrz i na zewnątrz w słabym stanie
Dół zalepiony czarnym barankiem
Skrzynia szarpała gdy trzymałem hamulec i zmieniałem bieg
Faktur nie pokazał bo mówi że na firmę, negocjować nie chciał bo "wie co ma"
w bagazniku leżał tylko stary wentylator i pompa paliwa koło silnika.
Mówie gościowi że na olx oglądałem to widełki miedzy 9-15 za ten silnik i skrzynie zalezy od stanu, on chce 20 i nie bedzie negocjować bo nie chce sprzedać.
Ile jeszcze ich będę musiał zobaczyć żeby porzucić swoje marzenie motoryzacyjne
#e39
Straszne czasy nastały dla kupujących samochody..
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście najtańszy ze zdrowym silnikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mathias94: taką 147 polif 2.0 ts mógł bym mieć kolega miał 3,2 busso ale to pali jak smok
Zresztą bez MPaka w tych pieniądzach to słabo..
@mathias94: od kiedy do Alfy częsci są tańsze niż do E39? Przeca to taniutkie, jeszcze gaz założysz to panie, tańsze niż elektryk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak widać myliłem się, moim zdaniem E39 ma trochę przestarzały design ale wszystko jest kwestią gustu.
Nowe beemki są drogie w eksploatacji - bo wiele części można dostać tylko w BMW. Zresztą, najczęściej się to słyszy od ludzi co kupują jakieś gówno 320d albo 320i i narzekają że 4 cylindrowce w BMW są słabe - no shit xD
Nie ma auta do 100k zł które bym wolał
@Uciowy: z tego co wiem i pamiętam to jak kupowałem z UK można podpisać że się nie sprzeda auta przez pierwszy rok i wtedy się nie płacy akcyzy (na użytek własny) ale nie wiem czy nadal tak jest @Afera_zbozowa