Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +155
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Hej mirki, zbliża się powoli sesja i zastanawiam się od jakiej części zacząć przygodę z cywilizacjami - która jest bardziej rozbudowana, wciąga na dłużej? potrzebuję coś do grania turowego oczekując nowego galactic civilizations :P
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli nie przeszkadza Tobie zakurzona grafika, preferujesz natomiast złożone gry, które maja nie taką łatwą "learning curve", to Civ4. Od premiery spędziłem nad nią pewnie parę tysięcy godzin i nigdy nie nudziła i wciąż była sporym wyzwaniem na wyższych poziomach trudności.
Jeśli nie przeszkadza Tobie trochę bardziej casualowe podejście do rozgrywki, to Civ5. Tylko koniecznie z przynajmniej dodatkiem G&K, a najlepiej razem z BNW. Myślę, że aktualnie ta gra z