Mirki od #informatyka jak rozwiązać informatycznie taki problem, np. na #facebooku są tzw. ogłoszenia lokalne gdzie piszę się do osoby co prowadzi daną strone np. Kraków ogłoszenia, i ona publikuje to jako swój post, tak wiec nikt nie wie kto wysłał ten tekst do takiego redaktora..
Rzecz w tym że to dobre bo daje anonimowość, wiadomo, ALE co z ogłoszeniami prywatnymi np. poznam introwertyczkę tak aby taka Mirabelka nie musiała sie ujawniac na fb (bo profil dotyczy pracy, etc) a Mirek co dał ogłoszenie mógł mieć do niej facebookowe namiary..
Zatem trzeba dać w takim ogłoszeniu "poznam introwertyczkę #link"? żeby owa Mirabelka mogła tam wejść zachowując anonimowość?
Jaki jest sposób na to? nie jestem na bieżąco a Wy się znacie jak zawsze..
@nutka-instrumentalnews: Osoba szukająca mogłaby dać kontakt do siebie, więc musisz napisać do administratora tego fanpage żeby wymagał dodawania kontaktu do anonimowego zgłoszenia. Ale pewnie udostępnienie kontaktu wiąże się z pogodzeniem się że od tego momentu będziesz tam też dostawać pełno spamu
@sepuqqu: to lipa nie przejdzie.. nasza klasa co by nie powiedziec omijała ten problem.. musi byc link i kontkat, jakis dodatkowy wewnętrzny komunikator
sprawdzam sobie tinder niby jest tam jakaś chmurka,ale nie działa na pc..
tam jest lepiej ale to tinder zbiera całe dane.. i na pewno nie udostępni.. chyba że po zdjęciu szukanie obrazu w google..
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Rzecz w tym że to dobre bo daje anonimowość, wiadomo, ALE co z ogłoszeniami prywatnymi np. poznam introwertyczkę tak aby taka Mirabelka nie musiała sie ujawniac na fb (bo profil dotyczy pracy, etc) a Mirek co dał ogłoszenie mógł mieć do niej facebookowe namiary..
Zatem trzeba dać w takim ogłoszeniu "poznam introwertyczkę #link"? żeby owa Mirabelka mogła tam wejść zachowując anonimowość?
Jaki jest sposób na to?
nie jestem na bieżąco a Wy się znacie jak zawsze..
#komputery #programowanie #it #programista15k #pytanie #technologia #kiciochpyta
sprawdzam sobie tinder niby jest tam jakaś chmurka,ale nie działa na pc..
tam jest lepiej ale to tinder zbiera całe dane.. i na pewno nie udostępni.. chyba że po zdjęciu szukanie obrazu w google..
i znowu luka w informatyce