Aktywne Wpisy
Ynfluencer +47
Fajnie mój kolega podsumował wczoraj kult nieruchomości panujący wśród Polaków, że ceny nieruchomości nie spadną nawet w kompletnym kryzysie, bo kult nieruchów jest silniejszy niż nawet jakieś skrajnie radykalne odłamy Islamu.
I wiecie co? Wy też jesteście wyznawcami, którzy rzuca się natychmiast bronić nieruchów sarkazmem i docinkami. Nie raz tu z wami gadałem i to jest u was czysto emocjonalny kult, ma charakter sekty. Uwydatniacie wszystkie przesłanki za wzrostami (które owszem są,
I wiecie co? Wy też jesteście wyznawcami, którzy rzuca się natychmiast bronić nieruchów sarkazmem i docinkami. Nie raz tu z wami gadałem i to jest u was czysto emocjonalny kult, ma charakter sekty. Uwydatniacie wszystkie przesłanki za wzrostami (które owszem są,
PanPomidorek +59
Prawie 12 lat siedzę na Mirko i nikomu nie wadze, ale taki debiil to mi się nigdy jeszcze nie trafił xD Gościu przywalil się na priv do mojego nicku, który ustawiłem sobie te ponad dekadę temu i oczywiście nie da się go zmienić. Ta jego pasywna agresywność na tyle mnie poirytowała, że musiałem wrzucić idiotę na czarno ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wykop #debil #wykopek #czarnolisto
#wykop #debil #wykopek #czarnolisto
#codziennystepan
Tak, mi ( ͡° ͜ʖ ͡°)