Aktywne Wpisy
Polejmnie +741
Polka chwali się przemytem na Facebooku. Oczywiście bez żadnych konsekwencji
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
SKYFander +623
Ehh, kiedyś to nawet reklamy na bandach to były Coca-Cola, McDonalds, Carlsberg, JVC, MasterCard, Adidas.
A teraz, chińskie telefony, chińskie auta, katarskie linie, turecki sklep i Lidl xD
#mecz
A teraz, chińskie telefony, chińskie auta, katarskie linie, turecki sklep i Lidl xD
#mecz
Tymczasem jedna z mojej okolicy, która chodzi do jednego z najbardziej prestiżowych liceów w mieście wojewódzkim, na humanistyke xD, ale to inny szczegół. Ma za chłopaka gościa, który sepleni xDDD. Kilka dni temu jak wracała z nim busem to chetnie on opowiadal o niej jak lubi byawic się po alkoholu, a pozniej poszli razem do jego domu, prawdopodobnie wiadomo na co ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ciekawe kogo to przyszła żona ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Sytuacja 2: juleczka, która rok temu która zerwała z chlopakiem i zaczęła zarywac do jednego typa a później do mnie, ale gdy nic sie nie udalo to wróciła do niego. Tydzien temu widziałem jak sie wtulala w niego i jak to niby bez niego nie może żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dodam jeszcze że jest z mocno katolickiego domu, ojciec organista, a ona tez wielka katoliczka ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jak widzicie Mireczki nic nie jest pewne i nie ma co nigdy komuś ufać w 100 procentach, bo ludzie sa fałszywi niezależnie od płci. Różnica jest jednak taka że dużo czesciej mężczyźni idealizują kobiety, bo mieli z mniejsza iloscia do czynienia niz kobiety z mezczyznami. Natura.
#blackpill #redpill #przegryw #tinder #badoo
@Light_Of_Revolution: ty oski.
@Light_Of_Revolution: a nawet jeszcze 15 lat nie skończyłeś! Brawo w takim wieku bzykać to nie lada wyczyn ( ͡º ͜ʖ͡º)
@nad__czlowiek: jakie 15 xD