Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AZ-5: skok z wysokości min 6 piętra na ulice w centrum miasta wojewódzkiego w godzinach szczytu jak już miałbym to robić tak by to wyglądało, ale miejsca mieć to nie będzie.
  • Odpowiedz
W rozpędzonym pojeździe

@AZ-5: Obstawiam, że to metoda dużo popularniejsza niż wskazują oficjalne statystyki. Ileż to jest newsów typu:

czterdziestolatek z niewyjaśnionych przyczyn stracił panowanie nad pojazdem, i uderzył w drzewo

Jeśli dobrze się to wykona, jest zerowe ryzyko ofiar postronnych, nikt nie będzie myślał, że to samobój (więc rodzina lepiej to zniesie), a przy odrobinie szczęścia nawet jakieś ubezpieczenie może objąć nieboszczyka.
  • Odpowiedz
@AZ-5: Sam chciałem sobie podciąć żyły, ale ... zabrakło odwagi, nagle myśli: "moja mama się załamie", "córce całkiem zepsuje życie". Nie wiem jaka metoda jest "najlepsza", wiem, że najgorsze jest powieszenie się - widziałem kiedyś wisielca - widok po prostu obrzydliwy, puszczają Ci wszelkie mięśnie, kał mocz na zew. - nie chciałbym by ktoś mnie takim zobaczył, poza tym jak nie przerwiesz kręgów to podyndasz zanim się nie udusisz w
  • Odpowiedz
@AZ-5: Nie wiem, czy można to uznać za s---------o, ale ja na przykład nie dbam o swój słaby już stan zdrowia i katuję organizm nałogami
Podpiąłbym to bardziej pod bycie tchórzem, ale cóż.
  • Odpowiedz
@adni gościu ja oddałbym duszę za to żeby jedna nie moja dziewczynka była moja córka, kocham ją i w sumie tylko przez nią nie zrobiłem magika jeszcze, a ty masz swoją własną, poświęć jej każdy skrawek życia skoro nie chcesz go dla siebie, no chyba że o czymś nie wiem to przepraszam
  • Odpowiedz